Sjællandsgården 18, 9230 Svenstrup J

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggeligt rækkehus som løbende er blevet renoveret

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

Drømmer I om en centralt beliggende bolig i Svenstrup? Så er dette rækkehus perfekt til jer.
Området omkring boligen er både hyggeligt og hverdagsvenligt, med kort afstand til offentlig transport, skoler, børnehaver, legepladser, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter og et rigt foreningsliv. Derudover er der også nem adgang til City Syd og motorvejsnettet.
Rækkehuset er i velholdt stand og giver jer gode muligheder for at tilpasse det efter jeres egne præferencer. Det skal nævnes, at boligen inden for det seneste år er blevet renoveret. Der er bla. blevet installeret nye vinduer i køkkenet og en ny fordør. Derudover er der lagt nye gulve både i stueplan og på 1. sal, ligeledes har køkkenet fået en opfriskning, og det samme er gældende med trappen som er blevet malet.
De 92 kvadratmeter bolig er smart indrettet og fordeler sig på en entré, et køkken med rigelig skabsplads, som står i åben forbindelse til spise- og opholdsstuen. Herfra er der udgang til en solrig terrasse, og det store vindue giver et fantastisk lysindfald. Badeværelset er lyst og har gulvvarme samt bruseniche. På første sal finder I en fordelingsgang, to gode værelser, et stort soveværelse med store vinduer samt et mindre disponibelt rum.
Til boligen hører en dejlig, lukket baghave, som er nem at vedligeholde. Her finder I også en sydvestvendt terrasse. Foran boligen er der en nem forhave med terrasse, og der er også etableret en åbent overdækket terrasse i bunden af haven hvor sommeraftenerne kan nydes.
Ejerforeningen er sund og velfungerende. Der er fællesvaskeri og opbevaringsrum med plads til cykler, og I kan benytte den store fælles parkeringsplads i tilknytning til ejendommen.
Alt i alt er dette rækkehus en fantastisk mulighed for jer, der ønsker en centralt beliggende bolig i Svenstrup….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sjællandsgården 18 , 9230 Svenstrup J1.350.000 kr.14.674 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.133 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 92 ㎡Grund: 133 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1962

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x