Sjøstrupvej 44, 9600 Aars

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

En ugeneret beliggenhed i naturrige, landidylliske omgivelser, et stuehus fra 2010 på hele 295 m2 og spændende udhusbygninger med både gildesal og mulighed for at drive liberalt erhverv. Det er blot nogle af kvaliteterne, du kan se frem til ved denne ejendom på Sjøstrupvej 44. Med i købet får du en flot anlagt grund samt kort afstand til Aars, hvor du har adgang til alle hverdagens nødvendigheder.Der er tale om en flot og indbydende ejendom, der præsenterer sig med et nyere stuehus fra 2010, som stort set er vedligeholdelse fri.Overalt i boligen kan du glæde dig over store, lyse rum, der fremstår i pæn stand. Og med blandt andet hele fem værelser, et stort lækkert køkken/alrum og en opholdsstue, kommer familien ikke til at mangle plads her kan du indrette dig præcis efter dine egne ønsker og behov.Ejendommens store aktiv er uden tvivl udhusbygningerne. Her får du blandt andet en stor, flot udhusbygning fra 2012 med gildesal/kontor med plads til mange gæster. Fra gildesalen/kontoret har du adgang til en førstesal, der er indrettet som stort mødelokale/festlokale – herfra kan du nyde udsigten over de smukke omgivelser. Derudover tæller udhuset også en garage med plads til to køretøjer og et badeværelse – I denne bygning er der nogle rigtig fine rammer til den pladskrævende hobby eller erhverv. Med til ejendommen følger ca. 1 ha., som består af en flot anlagt grund, stor gårdsplads samt flere gode terrasseareler og grillhytte, Den vinkelbygget udhusbygninger fra 1934 rummer mange gode anvendelsesmuligheder, og består af fyrrum, 2 isolerede rum til opmagasinering, stort disp. rum og højloftet udhusbygning med stor port i den ene gavl. Her er der gode plads til at lave værksted med lidt eller plads til lastbilen.Der er meget mere at sige om både boligen, udbygningerne, grunden og den skønne beliggenhed, men resten må du opleve ved selvsyn, når du lægger vejen forbi Sjøstrupvej 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sjøstrupvej 44 , 9600 Aars4.750.000 kr.11.983 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.184 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 295 ㎡Grund: 9545 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 2012Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-17 check den her

Sjøstrupvej 44, 9600 Aars

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

En oplevelse udover det sædvanlige

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/9 – klik på billede –

FANTASTISK LIEBHAVEREJENDOM UDENFOR Aars
Allerede ved ankomst til ejendommen, kan man fornemme, at man nu skal til at opleve noget helt særligt. Så snart man drejer ind ad indkørselen tordner den smukke ejendom frem godt tilbagetrukket fra vejen. Den er helt vanvittig flot! Gårdspladsen er lige så snorlige som resten af ejendommen – intet er overladt til tilfældighederne! Man bliver budt velkommen hjem med maner.

Ejendommen entreres via stor entre. Fra entréen er der adgang til stort gæstebadeværelse med brus. Boligens køkken/alrum er en historie for sig. Her er masser af plads og det smukke køkken passer perfekt ind i husets herskabelige stil. Her er højt til loftet, akustiklofter og masser af lys fra de store vinduespartier – direkte udgang til solrig terrasse med udsigt udover markerne. Fra alrummet er der adgang til en smuk opholdsstue – her er hyggeligt og masser af lys. I stueetagen findes desuden 2 værelse samt stort og anvendeligt bryggers.

Via den smukke trappe er der adgang til huset rummelig 1 sal. Her er stort repos, som i dag er indrettet til mindre stue – herfra er der udsigt over gårdspladsen. På 1. salen er der 3 store værelse, stort soveværelse med walk-in samt lækkert badeværelse. Fra soveværelset er der flot udsigt over det landlige idyl og markerne.

Alt er gennemtænkt i dette smukke hus og der er en rød tråd igennem alt, hvad der hedder materialevalg.
Den medfølgende grund til ejendommen er intet mindre end fantastisk. Her er et rigt dyreliv og en mindre sø. Her er simpelthen alt, hvad man kan ønske sig og med rig mulighed for lange gåture. Der er kort afstand til Aars by.

Ejendommen henvender sig til en bred gruppe af købere, da den udover stuehuset og garageanlæg kan tilbyde:
Gode udhuse
Luksus dobbelt garage med tilhørende udhus opført i boligstandard, hvor sælger har haft kontor.
Værksted
Gildesal
Nyt pillefyr
Centralstøvsuger
Genvexanlæg
Bålhytte med masser af plads.

Ejendommen er svær at beskrive med ord, så jeg vil i stedet lade billederne tale for sig selv og se frem til at skulle fremvise dette herlige sted for jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sjøstrupvej 44, 9600 Aars5.195.000 kr.13.105 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.017 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 295 ㎡Grund: 9545 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 2010