Skamlebækvej 27, 4540 Fårevejle

4540 skamlebaekvej 27 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

DEJLIGT RÆKKEHUS I SKAMLEBÆK MED HAVUDSIGT

Rækkehuset er beliggende i smukt kuperet terræn ved Vejrhøj, med en lækker udsigt ud over Sejerø Bugten, hvis udsigten fra huset ikke er nok, så har du kun en gåtur på 450 meter ned til vandet.
Ejendommen er beliggende i et stille og roligt område, her et busstoppested lige ved siden af huset, så det er nemt at tage offentlig transport til Fårevejle by, hvor der bl.a. er dagligvare- og specialforretninger, boldklub og lægehus. Asnæs lokker med sit eget storcenter, svømmehal, DSB-station og togforbindelse til Holbæk, med videre forbindelse til København, du kan også tage toget til Nykøbing Sj., hvor du bl.a. om sommeren kan tage Sommerland Sjælland.
Rækkehuset er opført i røde sten med tegl på taget og med to kviste. Boligarealet er på 134 m2 + en kælder på 83 m2 i alt 217 etage m2, indeholdende: Stue med brændeovn som giver en hyggelig stemning, køkken med samme placering mod havet, evt. med mulighed for at lave en terrasse med udgang fra køkkenet, et værelse og badeværelse.
1. sal: Repos, 2 gode værelser med kviste, der gør værelserne mere rummelige og brugbare, kontor/værelse, et toilet og et depotrum.
Kælder: Der er 4 disponible rum, hvor det ene har adgang til haven og er oplagt til vaskerum.
Den dejlige og store have giver dig mulighed for at nyde en vidunderlig sommerdag og udsigten ud over havet. Til haven hører også et stort skur, med god plads til evt. værksted eller opbevaring af haveredskaber. Ved hoveddøren er her en overdækket terrasse, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe, brunch eller hvad hjertet begærer. Der er god plads i forhaven til fri leg, udvide parkeringsforholdene, højbede eller hvad du drømmer om….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skamlebækvej 27 , 4540 Fårevejle1.795.000 kr.10.965 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.360 kr/mdrRækkehusEnergimærke: EStørrelse: 134 ㎡Grund: 1187 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1930

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x