Skanderborgvej 290, 8641 Sorring

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Landejendom med 37.343 kvm grund og en unik udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/6 – klik på billede –

Vi kan nu udbyde en istandsat og indflytningsklar landejendom med 37.343 kvm grund og flere udbygninger. Fra ejendommen kan I på alle årets årstider nyde en helt unik udsigt over det bakkede landskab. Ejendommen har gennem tiden gennemgået en større renovering og er i dag velindrettet med store åbne opholdsrum og mange gode værelser. Denne ejendom er helt oplagt til familien der kræver masser af plads – og som gerne vil kombinere deres fritidsaktiviteter med privatlivet. De mange udbygninger giver jeg et utal af muligheder på ejendommen. Der er desuden mulighed for dyrehold i bygningerne og den tilhørende fold. Ejendommen opvarmes med jordvarmeanlæg, har centralstøvsuger, ventilationsanlæg og et stort solcelleanlæg.

Stueplan
Boligen byder på 296 kvm fordelt på 2 plan. Stueplanen byder på et stort bryggers med masser af skabsplads og vaskefaciliteter. Herfra er der adgang til det store åbne køkken og køkken/alrum, hvor I har masser af plads til at samle hele familien til diverse arrangementer. Alrummet ligger ligeledes I åben forbindelse til stuen. Stuens sydside har et stort gulv-til-loft vinduespart, hvorfra man kan nyde den helt unikke udsigt over det smukke landskab. I stuen er der desuden loft til kip, akutstiklofter og et smukt bambusgulv som alt sammen bidrager til fornemmelsen af et fantastisk leve rum. I stueplanen finder I også en entré, to badeværelser, et forældresoveværelse med eget badeværelse og to soveværelser i egen afdeling med eget badeværelse. Fra alrummet er der desuden udgang til en stor sydvestvendt terrasse, hvor I kan nyde solen.

1. salen
På 1.salen kommer I op på en stor repos, med kig til stuen og kig udover den smukke udsigt. 1. salen er indrettet med flotte gulve, tre store soveværelser, hvoraf det ene soveværelse har et stort indbygget walk-in closet. Herudover er der også et stort, lækkert badeværelse med badekar på 1. salen.
Ejendommen er beliggende i udkanten af Toustrup med kun ca. 5 km. til Sorring. Her finder I både skole, idrætshal, fritidsaktivieter, læge og indkøbsmuligheder. Fra ejendommen er der kort afstand til motorvejsnettet, hvor I let kan komme til både Aarhus og Silkeborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skanderborgvej 290 , 8641 Sorring3.780.000 kr.13.282 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.466 kr/mdrLandejendomEnergimærke: BStørrelse: 592 ㎡Grund: 37343 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1974