Skanderborgvej 94 2-1, 8000 Aarhus C

8000 skanderborgvej 94 2 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

2-værelses lejlighed beliggende mellem byen og naturskønne omgivelser uden hjemfaldspligt

Med beliggenhed på Langenæs bosættes man i rolige omgivelser, men tæt på midtbyen. Langenæs byder på grønne områder, gode indkøbsmuligheder og samtidig er der nem adgang til motorvej syd.
Langenæs grænser op til Frederiksbjerg, som er kendt for sine mange restauranter, caféer og specialforretninger. Hver onsdag og lørdag afholdes der torvedag på Ingerslev Boulevard, hvor du kan handle årstidens lækkerier fra lokale handlere. På den beliggenhed er det muligt at kombinere bylivet med naturen, da man kun er i kort afstand til Marselisborgsskoven og Lystbådehavnen.

Lejligheden på 2. sal præsenterer sig i entréen, hvor der er plads til at opbevare overtøjet. Videre herfra ligger stuen, som rummer plads til både spisebord og et hyggeligt sofaområde.
Fra stuen er der adgang til køkkenet, som er nydeligt indrettet med lyst inventar og med alt i hårde hvidevarer. Desuden er der gulvvarme.
I soveværelset er der plads til at indrette sig med både seng, klædeskab og arbejdsstation, såfremt det ønskes.
Afslutningsvis er der badeværelset, som er med separat bruseniche og gode muligheder for opbevaring.

Som køber bliver man en del af en sund og veldrevet ejerforening, som byder på gode fællesfaciliteter, herunder vaskefaciliteter og terrasse.

Flyt direkte ind i en skøn lejlighed, som kan danne ramme om hverdagen for både parret og singlen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skanderborgvej 94 2-1, 8000 Aarhus C1.875.000 kr.34.722 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.204 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 54 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1943

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x