Skanderup Landevej 3, 6640 Lunderskov

6640 skanderup landevej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt og indflytningsklar étplansvilla nær naturen

Her kommer I til at bo og leve i naturomgivelser med åbne marklandskaber lige udenfor og i kort afstand fra skovområder med gode stisystemer, så I bliver fortrolige med områdets dyreliv, som byder på harer, ørne og meget andet. Og når solen går ned, kan intet forhindre jer i at nyde stjernehimlen. Det er sådanne forhold, som skaber ægte livskvalitet. Det er derfor ikke særligt mærkeligt, at denne solide murstenvilla blot har haft to ejere, siden den blev bygget.

Boligen er velvedligeholdt, så den er i god stand og klar til næste familie, som kan se frem til et lyst og rummeligt køkken med spiseplads, og en ligeledes dejligt lys stue med store sydvendte vinduer. Soveværelset og børneværelset ligger over for det originale badeværelse, og bryggerset er så stort, at det har plads til barnevogn, vasketøj og et selvstændigt rum, der kan bruges til viktualierum eller som et eksklusivt rum til katte, der også får udgang til udendørs voliere.

Fra bryggerset er der dør til værkstedet, som også kunne omdannes til et ekstra værelse. I får desuden garage med fjernstyret port og et skur til cykler og haveredskaber plus en bred indkørsel til flere biler. Fra indkørslen er der seks hundrede meter til daginstitution og skole, hvor der også er mulighed for at dyrke adskillige idrætsgrene. Skanderup rummer desuden en efterskole, som er med til at skabe liv i byen. Ellers er der otte kilometer til Kolding og endnu kortere til Lunderskov. Det er ligeledes nemt og hurtigt at komme på E20 og E45….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skanderup Landevej 3 , 6640 Lunderskov1.095.000 kr.5.198 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.437 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 129 ㎡Grund: 1039 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1966Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x