Skelvej 6B, 8981 Spentrup

8981 skelvej 6b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

54 m² lejlighed i Spentrup med 15 m² kælderrum

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Kun 10 kilometer nord fra Randers ligger Spentrup, en hyggelig by med eget handelsliv. Lejligheden ligger på en rolig og tryg villavej som er en sidevej til byens hovedgade, så her er nemt til indkøb, sportshal, frisør og pizzaria.

Til lejligheden hører brugsretten til fine fællesarealer som, en god have med plads til boldspil og en nedgravet trampolin, en overdækkede terrasse, et fælles tørrerum, samt et fælles skur med diverse haveredskaber. Der hører desuden også brugsretten til parkeringsplads.

Sælger har netop renoveret køkkenet med flere nye hvidevarer, ny bordplade og malet låger. Derudover er der blevet separatkloakeret og de sidste vinduer skiftes.

Velkommen indenfor: Entréen byder på en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til badeværelset med brus, samt vaskemaskine og tørretumbler som er udskiftet i 2015. Fra fordelingsgangen er der også adgang til køkkenet, hvor flere hårde hvidevarer også er udskiftet i 2015. Køkkenet er en god størrelse så der er også fin mulighed for spiseplads. Overfor køkkenet er der adgang til lejlighedens stue med adgang til soveværelset.

I kælderen er der et rum på 15 m² som høre til lejligheden, her er masser af plads til opbevaring. Det er desuden tilladt at holde husdyr i lejligheden.

En fin lejlighed i hyggelige Spentrup.

Ring på 8711 8711 for en fremvisning eller tilmeld dig åbent hus på www.edc.dk, vi gælder os til at vise lejligheden frem.

Som køber hos EDC får du en gratis flytteforsikring fra Gjensidige (dækningssum 50.000 kr.)…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skelvej 6B, 8981 Spentrup499.000 kr.9.241 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.779 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 54 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1970

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x