Skibstedbrovej 5, 9293 Kongerslev

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende byhus i hyggelige Skibsted: Perfekt for førstegangskøbere eller udlejning

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/10 – klik på billede –

I den lille, hyggelige landsby Skibsted har vi nu fornøjelsen at udbyde dette indflytningsklare, charmerende og velholdte byhus med en rigtig fin gårdhave. Et perfekt hus til førstegangskøberne eller eventuelt som udlejningshus. Prisen er nemlig rigtig attraktiv.

Huset har et boligareal på 90 veludnyttede kvadratmeter, fordelt i to plan.

I bydes velkommen indenfor i entré med adgang til husets store stue. Derfra adgang til dejligt spisekøkken. Stueplan rummer desuden praktisk bryggers og stort, lyst badeværelse.

På førstesalen findes repos og soveværelse med fin skabsplads.

Huset ligger på en 680 kvadratmeter stor grund med en hyggelig og solrig gårdhave. Her skal ikke bruges tid på en masse havearbejde – der kan bare slappes af.

Desuden både en carport og et redskabsrum.

Huset ligger centralt i den lille hyggelige landsby Skibsted, der er kendetegnet ved at ligge i et flot bakket landskab tæt ved Agerbæk-dalen og Svanfolk bakker med udsigt over marker og enge. Vest for byen løber Skibsted å.
Selve Skibsted by består af cirka 60 huse og kulturhuset Toften, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter. I byen findes også et lille klubhus og stadion/fællesområde, der blandt andet rummer junglesti, petanquebane, bålplads og motionsredskaber. Her mødes land og by flere gange om året til festligt samvær.
Fra Skibsted er der nogle få kilometer til Kongerslev med gode indkøbsmuligheder, skole m.v., et lille kvarter til det nye supersygehus i Aalborg Øst og 25 minutter til centrum af Aalborg, ligesom østkystens børnevenlige badestrande, Lille Vildmose og andre skønne naturområder er meget tæt på.

Det skulle glæde os at vise jer Skibstedbrovej 5 – her får I et skønt og indflytningsklart hus til små penge. Billigere end at bo til leje.
© EDC Carsten Bech

VARME
Villaen opvarmes med oliefyr

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Skibsted vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skibstedbrovej 5 , 9293 Kongerslev395.000 kr.4.117 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.014 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 90 ㎡Grund: 680 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1929Sidste tilstandrapport er fra: Rapport - H462815 check den her