Skodsborg Strandvej 47, 2942 Skodsborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Billedskøn palævilla med egen strandgrund og badebro samt panorama udsigt til Øresund og Dyrehaven som baghave

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/11 – klik på billede –

En sand drømmebolig for et ægtepar, som drømmer om havudsigt samt ønsker god plads til selskabelighed i en smuk villa.

Eftertragtet beliggenhed med panorama udsigt fra villaen og egen strandgrund på den anden side af vejen. Her er tillige egen badebro og en skøn spot for et beachparty eller bare en kop morgenkaffe med udsigt over Øresund. Der er indgang til Dyrehaven få hundrede meter fra ens egen aflåste låge ud til cykelstien bag ved og herfra kort afstand til Dyrehavens imponerende sletter.

Fuldstændig gennemrenoveret i 2009 med nyt glaseret tegltag, nye tagrender, nye vinduer og indvendigt smagfuldt totalistandsat nyt køkken og badeværelser. Sidenhen løbende vedligeholdt således alt fremstår indbydende og lækkert.

Her er skønt åbent stuemiljø ud mod Øresund med både stor spisestue, læderstue og opholdsstue. Her er god plads til mange gæster og samtidig hyggelig stemning når men er alene. Store vindues-og dørpartier giver masser af lys dagen lang.

Stueplan indeholder endvidere smagfuldt køkken med udgang til terrassen og gårdhaven mod syd og vest samt nydeligt gæstebadeværelse.

På 1. sal er der stor forældreafdeling mod Øresund med kontor og skabsrum samt soveværelse i et. Endvidere gæsteværelse og stort badeværelse.

Yderst funktionel kælder med god loftshøjde. Stort gæsterum/kontor eller teenagerum. Endvidere rum til opmagasinering og stort bryggers samt gæstetoilet.

Udover den ugeneret gårdhave er der stort flot ankomstparti med plads til parkering af mange biler samt plads til at vende, så man kan køre ud på Strandvejen med fronten forrest. Og hertil oase af egen strandgrund.

En drømmebeliggenhed for en gå tur langs stranden eller gennem Dyrehaven. Kort gåafstand til Skodsborg Station med tog bl.a. til lufthavnen. Indkøb forefindes i det hyggelige miljø omkring Vedbæk Havn og Vedbæk Stationsvej eller Nærumvænge Torv eller Lyngby.

Ring for individuel fremvisning på 21 70 00 11 eller skriv her via siden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skodsborg Strandvej 47 , 2942 Skodsborg16.950.000 kr.69.029 kr/㎡Ejer Udgifter: 19.157 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 219 ㎡Grund: 1158 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1918

Skodsborg Strandvej 47, 2942 Skodsborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skodsborg

Sjælden mulighed for at erhverve en smukt patricier ejendom på Skodsborg Strandvej med egen strandgrund og tilhørende badebro. Beliggende mellem Skodsborg Kurbad og Standmøllekroen. Fra havelågen er der adgang til sti, der fører til mølleåen og Jægersborg Hegn, der byder på smuk natur og vandreture bl.a. til eremitagen og Slottet.
Man bliver budt velkommen af to smukke elektriske smedejernsporte der åbner sig op til en flot tilbagetrukket ejendom beliggende på en 1158 m2 stor grund. Stor indkørs…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skodsborg Strandvej 47 , 2942 Skodsborg21.000.000 kr.89.305 kr/㎡Ejer Udgifter: 19.036 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 219 ㎡Grund: 1158 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1918

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x