Skodsborgvej 328 1-th, 2850 Nærum

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Renoveret og indflytningsklar gavllejlighed – med altan mod syd

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Velkommen til ejerforeningen Nærum Park, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde denne skønne og indflytningsklar lejlighed.
Dejlig lys gavllejlighed på 1. sal med lys fra 3 sider samt altan. Lejligheden er løbende blevet renoveret og istandsat med bl.a. nyere HTH-køkken og åben forbindelse til spisestue.
Her er ankomst i entré med indbygget skab. Godt indrettet køkken med vaskemaskine, opvaskemaskine og masser af skabsplads. Stor vestvendt spisestue med masser af lys og plads til den store familie. Flot badeværelse med hvide vægfliser, brus og vindue til udluftning. Indeholder ligeledes stort forældresoveværelse samt endnu et godt værelse, til kontor eller børneværelse. Stor, lys stue med flot udsigt og udgang til lejlighedens skønne, sydvendte altan.
Her er kort gåafstand til alle de gode indkøbsmulighed på Nærumvænge Torv samt kort afstand til offentlig transport til Holte, Lyngby og Skodsborg, samt hurtigbusserne til København.
Ejendommen fremstår ligeledes præsentabel og velholdt, her er styr på tingene og rigtig gode fællesfaciliteter. Brugsret til stor, fælles p-plads, grønne fællesarealer, fællesvaskeri, tørregård, kælderrum til lejligheden, cykelkælder samt mulighed for at leje garage/carport/ekstra kælderrum (venteliste).
Området er omgivet af fantastiske naturområder – Jægersborg Hegn, Ravnholm Skov/”Det Danske Schweiz”, Dyrehaven samt Øresund for enden af Skodsborgvej. Der er også masser af sports- og fritidstilbud, fitness, Rundforbihallen, mv., samt rig mulighed for at gå/cykle de gode ruter på landevejen eller i skoven.
Denne skønne lejlighed skal opleves – ring på 3055 4011 for fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skodsborgvej 328 1-th, 2850 Nærum3.325.000 kr.32.282 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.125 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 103 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1952

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x