Skolegade 15, 6823 Ansager

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

PRISVENLIG BOLIG I ANSAGER

Rødstens rækkehus med 1. sal og egen lille overskuelig have samt carport. Virkelig et fint hus til nybegynderen eller til dem som blot har en enkelt boende hjemme endnu. Der er nemlig en 1. sal med stort repos/hyggestue og værelse, som ville være helt perfekt til en teenager eller muligvis stort walkinn inden soveværelset? Mulighederne er mange. I stueplan findes stort spisekøkken og dejlig lys stue samt badeværelse og ekstra værelse.

Kort afstand til byens skole og ind­købs­mu­lig­he­der.Inde…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skolegade 15 , 6823 Ansager198.000 kr.1.883 kr/㎡Ejer Udgifter: 896 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 102 ㎡Grund: 350 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1913Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-29 check den her

Skolegade 15, 6823 Ansager

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fint rækkehus med egen have

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/8 – klik på billede –

Rødstens rækkehus med 1. sal og egen lille overskuelig have samt carport. Virkelig et fint hus til nybegynderen eller til dem som blot har en enkelt boende hjemme endnu. Der er nemlig en 1. sal med stort repos/hyggestue og værelse, som ville være helt perfekt til en teenager eller muligvis stort walkinn inden soveværelset? Mulighederne er mange. I stueplan findes stort spisekøkken og dejlig lys stue samt badeværelse og ekstra værelse. Kort afstand til byens skole og indkøbsmuligheder.

Indeholder: Entre, stort lyst køkken med spiseplads og spisekammer, dejlig stue med gode lysindfald, gang med trappe til 1. sal, lyst badeværelse med brusekabine og indgang til soveværelse. 1. sal: stort repos/hyggestue, værelse.

Ansager er stor landsby beliggende i et spændende område med natur, kultur, foreningsliv og et aktivt bymiljø med forskellige butikker, madsteder og værtshuse. Hvert år afholdes den kendte Mariefestival med op til 500 forskellige optrædener over flere dage. Så det er en sand folkefest med musik til alle sanser rundt om i hele byen. Desuden er der altid summen af turister som besøger det nærliggende Kvie Sø sommerhus område.
Ådale, moser og plantager omgiver byen. Ansager Å har været forskånet for menneskers indgriben og løber, som den har gjort siden istiden. Nord for Ansager ligger Pølmose, et område med tørvemose og nærmest et svaneparadis og Kvie Sø, en badesø velegnet til mindre børn.
Byen rummer skole fra 0.kl – 9. kl og børnehaven Naturligvis. Endvidere findes 2 efterskoler og en friskole i området. Mange gode virksomheder, busforbindelser samt kort afstand til uddannelsessteder og storbyliv i både Varde og Grindsted.
Mere info om byen på: Ansager.info…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skolegade 15, 6823 Ansager500.000 kr.4.762 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.120 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 102 ㎡Grund: 350 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1913