Skovbrynet 17, 9900 Frederikshavn

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Skovbrynet – 180 kvm Arkitekttegnet villa

Med attraktiv beliggenhed på Skovbrynet i Bangsbostrand tæt ved Møllehuset, og ikke langt til Bangsbostrand Skole ligger denne arkitekttegnet 1 plans villa opført i 1963 med et boligareal på 180 kvm samt 49 kvm højloftet kælder og 37 kvm carport med udhus. Villaen er beliggende på en 1131 kvm stor grund med udsigt op mod Pikkerbakken.

Villaen indh.:

Entre/Hall, kontor, soveværelse, 2 børneværelser, badeværelse med kar, forstue (tidligere værelse) med brændeovn samt udgang til terrassen, opholdsstue, spisestue, køkken med spiseplads, gæstetoilet med bruseniche samt bryggers med udgang til baghaven. Fra mellemgangen er der trappe til kælderen der indeholder: Stort disp. rum, fyrrum, værkstedsrum samt endnu et disp. rum. En klassisk akitektegnet gulstensvilla i god kvalitet dog uden at være moderniseret.

Villaen har en meget attraktiv beliggenhed i Bangsbostrand og har en dejlig velplejet grund med stor terrasse og solgård. Ring for yderligere oplysninger og besigtigelse eller se mere på www.edc.dk, j.nr. 99006577. Villaen kan overtages straks eller efter nærmere aftale med ejeren….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovbrynet 17 , 9900 Frederikshavn1.795.000 kr.8.701 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.258 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 180 ㎡Grund: 1131 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 07.10.2016 check den her

Der er ingen anmendelse på “Skovbrynet 17