Skovhaven 176A, 5320 Agedrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt familievilla i Bullerup – attraktiv beliggenhed og fantastisk udsigt

Velkommen til Skovhaven 176A, en smuk og velholdt familievilla i det charmerende Bullerup. Denne ejendom nyder godt af en fantastisk beliggenhed med en betagende udsigt og en følelse af ro og fred, trygt placeret i bunden af et lukket vænge. Beliggenheden nyder godt af et fantastisk stisystem, der fører dig hurtigt til lokale faciliteter såsom legepladsen, Super Brugsen, skole og lignende, hvilket gør det ideelt for både familier og par. Indenfor venter der jer hele 160 kvadratmeter, hvor fire rummelige værelser, et badeværelse samt et praktisk gæstetoilet venter på at byde jer velkommen. Køkkenet er centralt placeret og sammen med stuen, udgør dette hjertet af hjemmet, hvor familien kan samles og skabe hyggelige stunder. Udendørs venter der jer en skøn oase. Den dejlige, lukkede have giver en følelse af privatliv og ro, hvor I kan trække jer tilbage fra hverdagens travlhed. Fra haven kan du nyde en vidunderlig udsigt over de omkringliggende marker, der tilføjer en ekstra dimension af naturlig skønhed til jeres hjem. Terrassen inviterer til at nyde udendørs livet og skabe hyggelige stunder. Det imponerende poolområde tilbyder mulighed for både sjov og afslapning på varme sommerdage. Kom og oplev alt, hvad denne fantastiske villa i Bullerup har at tilbyde. Med sin charmerende beliggenhed er Skovhaven 176A ikke blot et hjem, men en oase af ro og skønhed. Her kan I skabe minder og nyde livet i fulde drag. Kontakt os for en fremvisning allerede i dag!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovhaven 176A , 5320 Agedrup2.495.000 kr.14.807 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.070 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 160 ㎡Grund: 848 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-03 check den her

Skovhaven 176A, 5320 Agedrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lys og flot opdateret villa i Bullerup – skøn beliggenhed og helt fantastisk udsigt

Lys og flot opdateret villa i Bullerup – skøn beliggenhed og helt fantastisk udsigt

Denne velholdte etplansvilla i Bullerup har muligvis områdets bedste beliggenhed, i hvert fald er det en helt ekstraordinær adresse, vi nu kan tilbyde jer. Her får I en nem og bekvem beliggenhed tæt på alle fornødenheder, og når I er hjemme, glemmer I alligevel hurtigt, at I bor i byen – det skal den fantastiske udsigt nok sørge for.

Villaen ligger på en tryg, lukket vej i bunden af Skovhaven, som fint kan leve op til sit naturskønne navn. Stierne leder jer hurtigt hen til skovlegepladsen, Super Brugsen eller Agedrup Skole, men det er udsigten, som gør boligen til noget helt særligt. I syd grænser haven nemlig op til markerne, og hækken er selvfølgelig holdt lav for fuldt udbytte af det smukke vue.

Derfor er det heller ikke overraskende, at man har gjort noget ekstra ud af det store terrassemiljø i krogen af huset. I får god plads til afslapning, og derudover møder I en lækker swimmingpool. I øvrigt er haven nem at holde, og huset skærmer baghaven godt af i samspil med garagen, så I kan nyde en helt ugeneret fornemmelse krydret med det frie udsyn.

Lyse materialer og løsninger kendetegner villaens indretning, hvor ganske få detaljer fortsat afslører, at byggeåret ligger tilbage i 70’erne. I får 160 m2 i ét plan, og boligen opdeles naturligt i separate afsnit til privatliv og samvær. Opholdsrummene har fået et væsentligt fokus, og I kan se frem til et rumforløb, som inkluderer to store stuer og et skønt, rummeligt køkken i helheden. Køkkenet er kvalitetsbevidst opdateret med hvide elementer og detaljer i træ foruden en solid granitbordplade. Selvom det er oplagt at indrette den ene stue som spisestue, er der også rigelig plads til et spisebord i selve køkkenet. En muret pejs fungerer desuden upåklageligt som rumdeler mellem stuerne.

Boligen rummer fire værelser, hvoraf det ene er oplagt at indrette som hjemmekontor – det forbindes nemlig til den ene stue af et sæt franske døre. Villaen er dertil indrettet med et badeværelse og gæstetoilet, som begge er opgraderet med moderne vaskemøbler, mens et flot opdateret bryggers afrunder helheden.

Den her ejendom skal opleves – kontakt os på tlf. 6611 6411 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovhaven 176A , 5320 Agedrup2.495.000 kr.14.807 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.633 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 160 ㎡Grund: 848 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-03 check den her