Skovhøjen 22, 3230 Græsted

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Familievilla med lysåben have – på lukket vej i Græsted

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Det er ikke kun den gode planløsning og den generelle opdatering af hjemmet, der gør Skovhøjen 22 til en velfungerende ramme om familielivet. Med i købet følger en veltrimmet og lysåben matrikel på knap 1.000 kvadratmeter med sol fra morgen til aften, når himlen over Græsted er blå. Flisebelægningen omkring huset tæller op mod lige så mange kvadratmeter som boligen, og den gavmilde stil fortsætter med dobbelt carport og parkering til flere biler i indkørslen.

Værd at fremhæve er også beliggenheden. Villaen holder til som en af de sidste boliger på en strækning af Skovhøjen, der er lukket. Her bor man trukket tilbage fra andres blikke (selv Google har ikke været nede af Skovhøjen med et Street View-kamera). Samtidig dukker Græsteds tilbud op efter godt og vel fem minutter på cykel, hvad enten det er Græsted Syd Station, indkøb, skole eller fritidsaktiviteter.

Over de senere år er etplansvillaen, der er fra 1978, løftet på flere fronter. Listen er lang og inkluderer blandt andet skift af badeværelse (med gulvvarme), nye gulve i det meste af boligen og ny maling her, der og allevegne. Villaens 105 kvadratmeter forsynes med fjernvarme, der efter behov kan suppleres med hyggelig varme fra stuens brændeovn.

God rumdeling med entré, bryggers, badeværelse, tre værelser – samt køkken alrum og stue samlet i et åbent og familievenligt rumforløb.

Kontakt EDC i dag – vi er klar med en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovhøjen 22 , 3230 Græsted2.395.000 kr.22.227 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.096 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 105 ㎡Grund: 977 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1978

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x