Skovvænget 18, 8654 Bryrup

8654 skovvaenget 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velbeliggende kvalitetsvilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

Du har nu den enestående mulighed at blive den kommende ejer af en kvalitetsvilla, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Boligen har alt fra jordvarme, genveksanlæg, centralstøvsuger, IHC-styring, træ/alu vinduer samt ædelengoberet tag. Kort sagt får du kvalitet gennem hele boligen, som naturligvis har højt til loftet og et fantastisk lysindfald fra vinduerne som er trukket med helt i kip. Du får også en stor integreret garage med gulvvarme og loft til kip. Garagen giver mange muligheder og kan sagtens anvendes ved større festligheder. Ligeledes får du et isoleret loftrum til opbevaring.

Boligen ligger på en stille, lukket vej i et lukket område med mange børnefamilier. Som nærmeste nabo har du det store grønne område med legeplads, hvor børnene kan brænde masser af energi af. I byen får du en integreret institution, skole, masser af tilbud i forhold til fritidsinteresser, indkøb samt et hyggeligt område ved søen, hvor du kan bade. Sidst men ikke mindst er byen omgivet af noget af Danmarks flotteste natur.

Boligen indeholder et praktisk bryggers samt en entré, hvorfra der er indgang til det store dejlige køkken/alrum, som er familiens samlingspunkt. I køkkenet er der adgang til viktualierum samt den store stue. I denne ende af huset finder du forældreafdelingen med soveværelse, walk-in closet samt eget badeværelse med brus og kar. I boligens anden fløj der er tre store børneværelser, kontor og badeværelse.

Boligens have er anlagt vedligeholdelsesvenligt, så du kan bruge tiden på det du drømmer om. Boligens arkitektur gør, at du kan sidde under den overdækkede terrasse til langt ud på sommeraftenen. Udover garagen får du også en carport så alle biler kan holde under tag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovvænget 18 , 8654 Bryrup3.195.000 kr.14.308 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.131 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 202 ㎡Grund: 859 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 2013-04-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x