Skudehavnen 27 0, 5900 Rudkøbing

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Stuelejlighed i Skudehavnen

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

Pæn ferielejlighed i stueplan. Sjældent ser man stuelejlighederne udbudt til salg, men nu er muligheden her, hvis man er hurtig nok.
Dejlig beliggenhed på havnen i Rudkøbing med udsigt over lystbådehavnen og til Langelandsbroen, og alligevel beliggende, så man også har læ for vind og vejr. 2 store skønne flisebelagte terrasser til udendørs hygge. Lejligheden fremstår nymalet overalt indvendig.

Kort afstand til Rudkøbing by, som man kan gå til ad stisystem via Ørstedsparken, eller en af de andre smukke veje i byen. Rudkøbing byder på en lang række af gode specialbutikker, indkøb af enhver slags samt spisesteder. Altid et besøg værd hvad enten det er om sommeren eller til vinter. God nærliggende badestrand ved Rudkøbing Roklub, og ved Badeanstalten på Bellevue. Foruden selve den gamle fine by skal nævnes naturområdet Vejlen og Fredsskoven, begge naturoplevelser, som man altid kan nyde året rundt til fods.

Indeholder. Entre med tæppe. 2 badeværelser, begge med vaskeskab, og det ene med bruser, lyse klinker på gulvet. 2 gode regulære soveværelser, begge med udgang til stor morgenterrasse. Pænt ca. 5 år gammelt Designa køkken med hvide elementer. I forhold til standardindretning i disse lejligheder, er køkkenet udvidet med indbygget opvaskemaskine og ovn, som er indbygget mod det ene af to badeværelser. Dejlig lys spise- og opholdsstue med udgang til stor terrasse, hvorfra man har kig til lystbådehavnen og Langelandsbroen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skudehavnen 27 0, 5900 Rudkøbing1.325.000 kr.19.203 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.169 kr/mdrEjerlejlighed/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 69 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1989

Der er ingen anmendelse på “Skudehavnen 27 0

Annonce: