Skuerupvej 6, 4295 Stenlille

4295 skuerupvej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

LANDEJENDOM MED PLADS TIL HESTE OG BILER

En smuk perle beliggende i et naturskønt område, i noget af Vestsjællands mest spændende fauna og flora. Her kan nævnes at ejendommen er beliggende tæt på Åmosen som strækker sig over et areal på 8.000 ha. og har sin start ved Stenlille. Det er Danmarks første naturpark hvor man kan opleve storslået urørt natur med vandløb, søer, skov, et rigt dyre og fugleliv mv. Derudover byder Stenlille på store skovområder med fri entré for offentligheden, hundeskov med sø, flere dagligvare- og specialforretninger, café og bager. Byen emmer af liv med stor sportshal, boldbaner, skole, SFO, fitnesscenter og mange aktiviteter for hele familien. Igennem året bliver der arrangeret sommerfester, løb, festival, drengerøvsaftner samt byens onsdagstræf, der et af Sjællands største med ældre biler og motorcykler.

Stuehuset rummer mange muligheder for familien, bl.a. en god loftshøjde og indretning, tilbydende: Entré, gang, kæmpe bryggers/entré, åbent køkken, opholdsstue med brændeovn, soveværelse, fyrrum med pillefyr der giver en billig opvarmningsform samt et disponibelt rum ud til garagen/værkstedet.
1. sal: Stort møblerbar repos/stue, soveværelse og 2 værelser.

Flot og nem have med en skøn terrasse, udsigt til de åbne marker samt hesteholdet. Indkørsel til ejendommens gårdsplads med plads til flere biler.

Stort værksted med port, hvor der er plads til at etablerer lift/lifte. Lækker staldbygning med 4 dejlige bokse med direkte udgang til foldene og ridebanen.

Foldene er beliggende med lækker randbeplantning der altid giver læ. Skønt jordstykke beliggende i smukke omgivelser med lille skov, der giver mulighed for at ride en tur rundt om grunden samt direkte ud i naturen.

Denne landejendom er beliggende centralt i forhold til Sydmotorvejen, med kun 1 times kørsel til København. Fra Stenlille er der endvidere gode pendlermuligheder via tog til København….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skuerupvej 6 , 4295 Stenlille2.895.000 kr.16.083 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.846 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 188 ㎡Grund: 28058 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1938

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x