Slyngelen 11, 9370 Hals

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Slyngelen 11, Hou, 9370 Hals

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/11 – klik på billede –

Stort og hyggeligt terrassemiljø

Rigtig godt indrettet sommerhus med et helt fantastisk terrassemiljø, der løber i hele husets syd- og vestside. En del af terrassen er overdækket, og indbyder til hygge året rundt – det er en kæmpe ekstra tilføjelse til husets øvrige gode kvadratmeter.

Sommerhusets lyse stue har både brændeovn og varmepumpe. De store vinduespartier giver masser af lys og trækker terrassen indenfor.
Køkkenet er i åben forbindelse til stuen og er adskilt med en lille bar. Køkkenet er lyst og godt indrettet. Der er tre soveværelser med i alt seks sengepladser. Badeværelset er lyst, har gulvvarme og en god, stor bruseniche.

Garagen er indrettet til opbevaring af cykler, havemøbler mv. samt et isoleret rum, som er indrettet til anneks (dog ikke godkendt som et sådan). Grunden er dejligt afskærmet med beplantning hele vejen rundt – og indbyder til spil og leg. Der er både bålplads, plads til hængekøje og gynger.

Sommerhuset er klassisk og med sin attraktive beliggenhed tæt på den lækre, børnevenlige badestrand, et rigtig godt bud på et sommerhus til både eget brug og udlejning. Der er kun en kort tur ned til den hyggelige havneby, Hou, hvor der kan nydes en is, mens børnene fanger krabber eller leger på legepladsen. Hals tilbyder 18-hullers golfbane, flere indkøbsmuligheder og restauranter. Aalborg – Nordjyllands hovedstad- er kun 30 minutters kørsel fra sommerhuset….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Slyngelen 11 , 9370 Hals1.275.000 kr.15.741 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.379 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 75 ㎡Grund: 1324 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x