Smedestræde 2, 4583 Sjællands Odde

4583 smedestraede 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

DEN HISTORISKE SMEDJE MED HAVUDSIGT & KÆMPE GRUND….

Vi har hermed den udsøgte fornøjelse at byde velkommen til Overbys historiske gamle smedje. En smuk ejendom i hjertet af den hyggelige landsby, Overby. Her er ægte landsbyidyl med godt naboskab, fred og ro. Fra huset er mange smukke gåture til både Sejerøbugten og Kattegat. Havnebyen med skole, indkøb og restauranter er kun en lille cykeltur herfra. Huset er nænsomt renoveret og står flot med sin hvide facade og nyere sprossede termovinduer samt nyere tag. Den store grund på hele 4.217 kvm. byder på skøn “landsby-have” rundt om huset med skøn terrasse og mange skønne blomster. Resten af grunden består af en stor have bag den gamle smedje, og her har rigeligt af plads til leg, boldspil, mange frugttræer og en skøn terrasse. Ønsker man at holde mindre dyrehold er der også plads til dette. Den store smedje har fungeret som spillespil med mange forskellige koncerter, arbejdende keramikværksted og udstillingslokale – mulighederne er mange!

Vi byder velkommen i husets entré med trappe til 1. salen og med adgang til husets badeværelse. Husets “hjerte” er uden tvivl det meget store køkken/alrum med udgang til husets fine terrasse. Køkkenet er holdt i meget charmerende stil og er badet af det særlige lys fra syd og havet. I stueplan finder man desuden et stort soveværelse, som også kunne benyttes til dagligstue, godt kontor og bryggers. 1. salen byder på en stor lys stue med fantastisk flot udsigt over Sejerøbugten. I stuen finder man alle de gode detaljer som loft til kip og brændeovn. Endelig byder 1. salen på et stort værelse. Huset fremstår lyst og indbydende – klar til at byde en ny familie velkommen. Hurtigt fibernet er indlagt. Er der ikke nok plads i huset byder smedjen på “koncertsalen”, depotrum, toilet og på 1. salen er der indrettet stort depotrum samt et stort “gæsteværelse” (ej godkendt til beboelse) med et fantastisk kig til havet. I den gamle smedje er der både varmepumpe og brændeovn til opvarmning. Vil du drive keramikværksted, galleri, koncertsted, rode med biler, have mindre dyrehold, bed and breakfast eller bare have luksus forhold til bilen – så er her pladsen til drømmene.

Du bliver glad for at bo her i smukke Overby på fredelige Sjællands Odde, hvor der i den nærliggende Havnebyen er skole, indkøb, kaffebar og mange foreninger? Listen af gode butikker er efterhånden lang i den hyggelige by – vi har Birkemosegårds flotte økologiske gårdbutik, Kastanjelys, Byg & Bo Byggemarked, Ost & vin butikken, vores flotte Superbrugs, Odden Kaffebar og selvfølgelig området bedste fiskehandel. På havnen finder vi tilmed kroen “Den gyldne hane”, restaurant Noova og den legendariske grillbar “Café Tunen”. De gyldne dråber – vinen – produceres selvfølgelig lokalt på Ørnberg vin.

Her i skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt og har du lyst til at blive vækket af fuglene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du tilberede et fantastiske måltid, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne på havnen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i denne smukke ejendom.

NB! Ejendommen er ved at få lagt byjord sammen med matriklen og det forventes at grundarealet bliver ca. 5.000 kvm. når tinglysningen af dette er gennemført.

Velkommen til Smedestræde 2…….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smedestræde 2 , 4583 Sjællands Odde1.995.000 kr.13.878 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.722 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 120 ㎡Grund: 4217 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1887

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x