Smedesvinget 21, 3390 Hundested

 

Beskrivelse

Flot lyst køkken fra 2023 og et lækkert badeværelse fra 2014

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/12 – klik på billede –

Velkommen til Smedesvinget 21 i det attraktive Hundested Nord. Denne indbydende og indflytningsklare villa, opført i 1977, byder på et rummeligt boligareal på 129 m² og ligger på en regulær grund på 711 m². Villaen præsenterer sig stolt med en tidløs arkitektur, der afspejler den solide byggekvalitet fra 1970erne.

For naturelskere er der et velplejet skovområde blot få hundrede meter væk, perfekt til søndagsture og naturoplevelser. Forestil dig at pakke en kurv med lækker mad, en flaske vin og noget saftevand til de små, og så begive sig ud for at udforske skoven og nyde de skiftende årstider. Udover at lægge tæt på skole m.v. byder området også på få hundrede meter til offentlige transportmidler (busstoppested – forbindelse mellem Hundested og Frederiksværk) – så hvis den kommende ejer ikke har bil eller på sigt ønsker at spare denne udgift, er der her endnu et godt argument for at se nærmere på denne bolig.
Hundested byder også på en pulserende havneatmosfære, der har gennemgået en imponerende transformation de seneste 10-12 år. En gåtur langs havnen åbner op for en verden af oplevelser, fra fiskerestauranter til Halsnæs Bryghus og det fascinerende glaspusteri. Der er rig mulighed for at tilbringe flere dage med at udforske de mange spændende tiltag på Hundested Havn. For dem med interesse i lystfiskeri eller dykning, er der også faciliteter tæt ved. En lokal lystfiskeforening og dykkerklub giver mulighed for at udforske vandaktiviteter og nyde det omkringliggende havmiljø. Med tre sider vand er der utallige muligheder for at udnytte dette imponerende naturområde til fulde.
Kan den kommende ejer godt lide en god travetur, er der også rig mulighed for det, da en tur fra byens badestrand “Trekanten” til det gamle fiskerleje i Kikhavn er ren helse for krop og sjæl, denne rute byder på en naturoplevelse udover det sædvanlige, med flot udsigt over Kattegat mod Hesseløen og det spændende kupereret område, gør netop denne tur helt unik.

Smedesvinget 21 repræsenterer ikke blot et hjem, men en livsstil med naturens skønhed og kulturelle oplevelser lige uden for døren.

Denne villa er ikke bare et sted at bo; det er et sted at leve og skabe varige minder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smedesvinget 21 , 3390 Hundested2.195.000 kr.16.271 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.969 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 129 ㎡Grund: 711 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-28 check den her