Smøgen 2A, 7800 Skive

7800 smogen 2a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Unik ejendom med muligheder og central beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/8 – klik på billede –

I hjertet af Skive ligger denne enestående ejendom, der er en sand perle i byen. Med sin centrale beliggenhed har du alt hvad du skal bruge inden for rækkevidde, og med kun 10 minutters gang vil I kunne mærke strandens bløde sand mellem tæerne eller opleve den stille ro i skoven. Derudover ligger den også i nærheden af Skive Kommunes ambitiøse BIG BLUE projekter, der sigter mod at bringe innovation og udvikling til området.
I selve ejendommen er der også tænkt på fremtiden, da prisen allerede inkluderer et nyt og effektivt varmesystem. Når I træder ind i huset, vil I blive budt velkommen af en entré, hvor I enten kan benytte gæstetoilettet eller fortsætte videre ind i den elegante hall med trapper til første sal og kælderen. På denne etage finder I desuden et lyst køkken og alrum, en stor stue og pejsestue og to værelser.
På 1. sal er der yderlige tre store værelser og et lille værelse. Et af disse værelser har endda sin egen charmerende terrasse med udsigt over haven. De to lækre badeværelser fuldender førstesalen. Det lille badeværelse har toilet og bruseniche, imens det store badeværelse byder på bruseniche, sauna, vaskemaskine og tørretumbler.
Kælderen består af to disponible rum, et værksted og et fyrrum. Dette hus byder på mange gode veludnyttede kvadratmeter, og I vil elske den smukke slyngelstue, som engang fungerede som et advokatkontor. Bevarede detaljer som stuklofter og indbyggede reolsystemer er med til at skabe en helt særlig atmosfære, der vidner om husets historie.
Denne ejendom er dog ikke kun exceptionel indenfor, men også udenfor. Den dejlige træterrasse er det ideelle sted at nyde solrige dage, grillfester og intime middage under stjernehimlen. Der er også en charmerende have, hvor I kan nyde de varme sommerdage. Og som en ekstra bonus er der også bygget en garage i 2004. Desuden er der mulighed for at indrette en del af ejendommen som erhvervslokale.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC POULSEN & VESTER…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Smøgen 2A , 7800 Skive795.000 kr.6.245 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.654 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 273 ㎡Grund: 1065 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1905Sidste tilstandrapport er fra: 2022-06-29 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x