Sneglehatten 63, 5220 Odense SØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rummelig og indflytningsklar villa med tag fra 2012

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/4 – klik på billede –

Den rummelige villa er centralt beliggende i det attraktive Tornbjerg i et børnevenligt vænge på ugeneret, nemt anlagt og meget solrig grund. Tornbjerg er beliggende i det vækstorienterede Odense SØ, hvor du finder bl.a. det kommende supersygehus, Tietgenbyen, letbanen mv. Fra boligen er der kort afstand til stort set alle tænkelige faciliteter. Således er der adgang til legeplads, grønne områder, stisystemer, skole, daginstitutioner, Tornbjerg Gymnasium, Rosengårdcentret, motorvejsnettet samt offentlig transport, mv.

Boligen fremstår i god, velholdt stand med bl.a. tag fra 2012, flot tilstandsrapport og godt energimærke med karakteren B.

Boligen indeholder: Indbydende entré med nydelige klinker og trappe til førstesalen. Praktisk bryggers med god opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Rummeligt køkken, der bl.a. byder på masser af opbevaringsplads og god spiseplads. Fra den klinkebelagte entré er der adgang til et lyst badeværelse med bruseniche og god skabsplads. Hyggelig stue, hvor der er god plads til både opholds- og spiseafdeling – herfra er der udgang til indbydende og meget solrig fliseterrasse, den overdækkede terrasse samt haven. Via entréen er der ligeledes adgang til husets førstesal, som byder på hele 3 rigtigt gode værelser – her er pladsen således udnyttet helt optimalt, ligesom her også findes et godt walk-in.

Til boligen hører desuden en rigtig god carport med meget anvendeligt udhus med mulighed for masser af opbevaring. Haven fremstår nemt anlagt, vedligeholdelsesvenlig, meget solrig og byder på en rigtig god fliseterrasse.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sneglehatten 63 , 5220 Odense SØ2.195.000 kr.19.476 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.762 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 109 ㎡Grund: 252 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1984Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-12 check den her