Sneserevej 99, 4700 Næstved

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende firlænget gård nær Næstved.

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Mulighedsrig og yderst charmerende firlænget nedlagt landejendom udbydes nu til salg hos EDC i Næstved.
Ejendommen ligger isoleret uden nærliggende naboer forenden af egen grusvej på en 15.000 kvadratmeter stor grund i naturskønne omgivelser kun 10 minutters kørsel fra Næstved.
Stuehuset indeholder i alt 153 kvadratmeter fordelt på en veldisponeret planløsning: Entré/gang med forbindelse til husets ene badeværelse, stort viktualierum samt køkkenet som ligger med direkte adgang til den store stue og det ene af i alt 4 værelser. Fra stuen har du desuden adgang til endnu et godt værelse samt en gang med trappe til 1. sal og endnu et værelse. Fra det 3. værelse i stueplan har du ligeledes adgang til husets 2. badeværelse. På 1. salen har du husets 4. og sidste værelse.
Til herligheden kan du også se frem til tre store tilstødende udbygninger med i alt 503 bebyggede kvadratmeter. Her får du altså en masse ekstra kvadratmeter at boltre sig på alt efter behov.
Nævnes skal dog at både stuehuset og udbygninger nogle steder trænger til en kærlig hånd. Så har du hænderne ordentligt skruet på har du her en god mulighed for at slippe din indre handyman løs og få det helt som du selv vil have det.
Med andre ord har du altså her en ejendom med mange muligheder og et KÆMPE potentiale som venter på at blive indfriet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sneserevej 99 , 4700 Næstved1.595.000 kr.10.224 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.605 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 153 ㎡Grund: 15000 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1833

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x