Södertäljevej 42, 7600 Struer

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt udsigtsvilla i naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/5 – klik på billede –

Södertäljevej 42 er en velholdt, rummelig villa med udsigt til Kilen, som er beliggende i et af Struer mest attraktive kvarterer – her er let adgang til gode stisystemer og kort afstand til skole, institutioner og fritidsaktiviteter. Her er desuden et dejligt naturskønt område ved Kilen.

Dette dejlige hjem er indrettet med lys hall, med trappe til 1.sal og adgang til mindre badeværelse, samt et af hjemmets fem værelser. Den rummelig vinkelstue ligger i forbindelse med lyst spisekøkken, med HTH-inventar og med adgang til overdækket terrasse. Bemærk den dejlige udsigt fra spiseafdelingen. Stueplan byder desuden på praktisk bryggers med opbevaringsplads og med plads til vaskefaciliteter. 1.sal byder på tre gode børneværelser, samt et forældresoveværelse, som tidligere har været indrettet som stue. Herfra er der udgang til altan, hvorfra den skønne udsigt til Kilen og videre til Limfjorden kan nydes. Her finder I også hjemmets andet badeværelse.
Velanlagt indkørsel til indbygget dobbelt garage med toilet. Nydeligt anlagte have, hvorfra du kan nyde de dejlige omgivelser. Haven byder på plæne til leg, buske og bede til øjet og skønne terrasser til afslapning.
Skal dit kommende hjem være velindrettet med plads til hele familien, beliggende i kort afstand til skøn natur, skole, fritidsaktiviteter og med udsigt til Kilen og Limfjorden? Ta’ med os på fremvisning og se de dejlige rammer, som Södertäljevej 42 byder på. Tilmeld dig en fremvisning eller ring allerede i dag på 97851900, så aftaler vi en tid som passer dig. Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Södertäljevej 42 , 7600 Struer2.795.000 kr.15.357 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.923 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 179 ㎡Grund: 1109 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1971

Der er ingen anmendelse på “Södertäljevej 42

[rotador grupo=1]