Sofievej 140 1, 9000 Aalborg

9000 sofievej 140 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nyere køkken & med fantastisk udsigt mod syd

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/4 – klik på billede –

Sofievej er beliggende i et roligt område i Vejgaard med ganske kort afstand til Aalborg Universitet og Aalborg midtby. I nærområdet har du desuden alt, hvad du har brug for i hverdagen.

De sportsinteresserede kan glæde sig over, at Vejgaard Boldspilsklub og Pure Gym er indenfor kort rækkevidde, og de omkringliggende grønne arealer egner sig perfekt til løbeturen. I har dagligvarebutikker, Gigantium, uddannelsesinstitutioner og Aalborgs pulserende midtby inden for cykelafstand. – Her er tale om en kompromisløb beliggenhed, hvor I aldrig vil mangle noget!

Ejendommen har eksisteret siden 1963, og viser sig med lange svalegange og store altaner, som i dette tilfælde vender perfekt mod syd. I vil få stor glæde af de grønne fællesarealer, imens de opsatte borde og bænke nærmest inviterer til udendørs frokoster i solens lune skær. Til ejendommen hører også mulighed for leje af festlokale og gode parkeringsmuligheder for både bil og cykel. Ejendommen har desuden i 2019 fået nyt tag! Som prikken over iet så er der i ejendommen også elevator.

Man bydes velkommen i en veldisponeret 3 værelses lejlighed, hvor rummelighed, lysindfald og en god pladsudnyttelse blot er nogle af nøgleordene. Ved boligens indgang er der indrettet et praktisk skabsparti, som giver plads til opbevaring af sko og overtøj.
Videre herfra er adgang til stort køkken, der fremstår i flot nymoderne stil – og med køkkenets store størrelse er der masser af plads til at man kan lave en spiseplads.
Modsat køkkenet ligger der en yderligere fordelingsgang, der fører hen til to fine værelser, der begge har nogle gode størrelser, og til badeværelset. Dermed egner lejligheden sig og oplagt til en delelejlighed.

Stuen danner et godt samlingspunkt i hjemmet, hvor I kan indrette den bekvemme sofaflyder, invitere familie og venner til middage omkring spisebordet eller nyde et par kølige drinks på den sydvendte altan, som forener inde- og udelivet på bedste vis. Fra både stuen og den sydvendte altan har man en skøn udsigt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sofievej 140 1, 9000 Aalborg1.295.000 kr.15.058 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.649 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 86 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1963

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x