Søglimt 1, 6340 Kruså

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Utrolig præsentabel villa fra 2014

Nu udbydes denne helt fantastiske villa beliggende med en dejlig udsigt ud over Møllesøen – Villaen er beliggende på en lukket villavej i et særdeles familievenligt område – her kan børnene let cykle i skole og idræt.

Villaen er opført i 2014 i super lækre kvalitets materialer og fremtræder ud og indvendigt i en flot og indflytningsklar stand. Villaen har en rummelig og lys indretning, der giver god plads til familien og opvarmes billigt med jordvarme og solcelleanlæg.

Villaen rummer 187 kvm. og er indrettet med: Praktisk bryggers, børneafdeling med 2 gode værelser + et flot og lyst badeværelse. Forældre afdeling med stort soveværelse med skabsvæg samt et stort flot badeværelse. Lyst køkken med spiseplads og udgang til en flisebelagt terrasse med en FANTASTISK udsigt ned over Møllesøen. Her er ligeledes spisestuer og tv stue, igen med en dejlig udsigt.

Ud over beboelsen er der en integreret carport og isoleret redskabsrum, med plads til diverse værktøj, cykler mv.

Haven er velholdt og byder på rigtig mange hyggekroge. Der er desuden en stor terrasse mod syd, hvor man kan nyde solen og hygge sig med familien og vennerne.

Alt i alt en super lækker og moderne villa – perfekt til både børnefamilien der søger en nyere opført bolig i et roligt område eller til det modne par, som ønsker at bruge deres otium med stil….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søglimt 1 , 6340 Kruså3.175.000 kr.16.216 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.281 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 187 ㎡Grund: 904 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2014

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x