Søjlegranen 12, 8620 Kjellerup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt villa i et plan i Trækvarteret

Velkommen til Søjlegranen 12

Er du på udkig efter en overskuelig villa i et plan beliggende i rolige omgivelser? Vi befinder os i det attraktive trækvarter i Kjellerup. Området er især præget af det gode stistisystem og grønne områder, samt Krabbes Grønne Ring. Derudover byder Kjellerup på gode indkøbsmuligheder, skole og institutioner samt masser af fritidstilbud og sport ved Bjerget og Arena Midt.

Selve villaen er fra 1985 og fremstår pænt og velholdt. Man ankommer til den flisebelagte indkørsel med carport og værksted/redskabsrum. Huset har en god planløsning og de 108 m² bolig byder bl.a. på: praktisk bryggers hvorfra der er adgang til det indbydende køkkenalrum. Det lyse køkken fra 2014 er fra Vordingborg og i forlængelse heraf en god spiseafdeling med udgang til den store terrasse. Fra køkkenalrummet er der adgang til den store stue med dejligt lysindfald. Huset råder over to gode værelser og et badeværelse med gulvvarme. Huset fik udskiftet taget til decratag i 2000 og vinduerne blev skiftet i 2005. Alt i alt fremstår boligen lys og indbydende.

Bevæger vi os udenfor bliver du mødt af en overskuelig og velanlagt have med en stor sydvest vendt terrasse. Du får her god plads til grill hygge, hvor du kan nyde aftensolen mens man kan betragte de smukke bede helt uforstyrret. Derudover lille drivhus og plads til urtehave.

Er du til en nem og overskuelig bolig på en lukket villavej, så er Søjlegranen 12 helt klart et besøg værd. Book din personlige fremvisning hos EDC Kjellerup allerede idag på tlf. 86 88 28 22….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søjlegranen 12 , 8620 Kjellerup1.245.000 kr.11.287 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.877 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 108 ㎡Grund: 642 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1985Sidste tilstandrapport er fra: 23.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Søjlegranen 12