Solbakkevej 23B, 1. th., 4760 Vordingborg

4760 solbakkevej 23b 1 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Super indrettet 3 værelses lejlighed.

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Drømmen om at eje en lejlighed i det attraktive Sunshine Hill i Kongernes By, Vordingborg kan nu langt om længe blive til virkelighed!
Med en beliggenhed tæt på hjertet af byens aktive handelsliv, det hyggelige havnemiljø ved Nordhavnen, rekreative områder ligger denne charmerende og yderst indbydende by-lejlighed. Perfekt som studielejlighed med alle byens skoler indenfor 5 minutter.
Lejligheden er yderst funktionelt og tidløst indrettet med: Stor entré, lyst spisekøkken i hvide elementer. Nydeligt flisebadeværelse med brus. 2 fine soveværelser, hvor det ene har stort skab. Stor og lys opholdsstue med plads til flydersofa og TV på væggen. Perfekt som delelejlighed eller som forældrekøb. Højloftet og med de gamle charmerede trægulve. Hovedejendommen er fra 1880 og rummer et hav af historie.
Til ejendommen hører desuden gode fællesfaciliteter med vaskerum, cykelkælder, P-pladser, bord/bænkesæt i haven og græsplæner til fri afbenyttelse. Ejendommen er for nyligt renoveret udvendigt.

Billederne er taget da forrige lejer boede i lejligheden, så den ser anderledes ud i dag! Nuværende lejer flytter ud 1. maj.
EDC Vordingborg står klar med nøglerne alle ugens dage for fremvisning, bare RING 5598 5620….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solbakkevej 23B, 1. th., 4760 Vordingborg895.000 kr.10.915 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.625 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 82 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1880

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x