Søllerød Park 17 0-4, 2840 Holte

2840 sollerod park 17 0 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stuelejlighed med sydvendt terrasse i Søllerød Park

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/11 – klik på billede –

Nu har du muligheden for at erhverve dig en lys og indbydende stuelejlighed i den eftertragtede bebyggelse Søllerød Park – en grøn og fredelig oase tæt på både naturoplevelser og daglige fornødenheder. De grønne omgivelser kan nydes i fulde drag, fra du står op om morgenen. Fra stuen er der udgang til en skøn sydvendt terrasse, hvor du kan nyde solen med kig til himlen og den omgivende park. Der er god afstand mellem bebyggelsens bygninger, så der kommer der masser af naturligt lys ind i boligen, selvom lejligheden ligger i stueplan. For dig, der holder af lys, luft og grønne omgivelser, er dette med andre ord et oplagt match.
Lejligheden fremstår i pæn og indbydende stand, og planløsningen sørger for at udnytte pladsen særdeles godt. Du får en rummelig stue, køkken med spiseplads, et badeværelse og to store værelser med mulighed for at dele det ene op i to mindre. Køkkenet har plads til at indrette en spisekrog og fungerer derfor som et ekstra opholdsrum i det daglige. Der er indbygget skab i soveværelset, og stuen har store sydvendte vinduespartier ud mod terrassen.
Bebyggelsen fortjener at få en særlig bemærkning med på vejen. Søllerød Park blev skabt af arkitektparret Eva og Nils Koppel i 1955-1956 og er nøje tilpasset terrænet, der ved opførelsen var en park. Du får let adgang til naturoplevelser som Mølleåen, Ravnholm, Geelskov og Furesøen, og der er desuden nem adgang til gode busforbindelser på Vangebovej.
Vil du høre mere om lejligheden? Kontakt EDC og book en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søllerød Park 17 0-4, 2840 Holte4.595.000 kr.46.414 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.114 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 99 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1956

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x