Søllerød Park 18 1-15, 2840 Holte

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lys og indflytningsklar 3V’er i Søllerød Park

En indflytningsklar lejlighed i et både attraktivt og rekreativt område. Så kort kan det egentlig siges, men vi vil gerne uddybe detaljerne. Denne 3V’er i Søllerød Park byder på en spændende indretning over to etager, og de mange opdateringer giver dig en bolig i flot stand. Bedst er beliggenheden, hvor det grønne nærområde tilføjer boligen stor værdi.

Lejligheden ligger på første sal i en nydelig ejendom fra 1956. Der er svalegang i stedet for en klassisk opgang, og du træder derfor direkte ind i lejligheden. Et stort køkken-alrum tager imod dig.

Lejlighedens største rum er opholdsstuen, som er udstyret med sydvendte vinduespartier og en bred fransk altan. I stuen finder du ligeledes trappen til andensalen, hvor en repos giver adgang til boligens to værelser og til et badeværelset.

For en gangs skyld er vejnavnet mere end almindeligt retvisende. For selvom Søllerød Park består af 19 boligblokke, er det stadig det gamle parkanlæg, der sætter scenen. De arkitekttegnede ejendomme ligger dermed med god afstand imellem sig, mens en større sø afgrænser området mod syd. Du får desuden hjemme i den eneste ejendom, hvor førstesalslejlighederne har råderet over fem haver, hvoraf du deler den største med to andre familier. Til børnene er der legepladser, og du kan leje en parkeringsplads eller garage, hvis du har brug for det.

Også i det større perspektiv er området rigt på rekreative muligheder. Den gode beliggenhed i forhold til brokvartererne og Indre By overgås nemlig kun af nærområdets charme og mangfoldighed. Du har Geelskov, Ravnholmene og Ravnholm Skov i dit umiddelbare nærområde, og søger du oplevelser i en endnu større målestok, er Dyrehaven og Øresund hver især garant for netop dét.

Der er mulighed for hurtig overtagelse, hvis du ønsker det. Kontakt os for at høre nærmere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søllerød Park 18 1-15, 2840 Holte2.595.000 kr.29.489 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.928 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 88 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1956

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x