Solsikkehaven 1, 6000 Kolding

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar villa i Vonsild

I familievenlige Vonsild ligger denne etplans villa med et unikt udtryk. Boligen byder på 149 m² med moderne indretning, oplagt for børnefamilier, der ønsker et hjem med stil og funktionalitet.

Når du kommet ind i den fine entre møder du på din venstre hånd en hyggelig stue med både plads til afslapning og hvor brændeovnen bidrager til den hyggelige atmosfære. Stuens smukke karnap lader lyset strømme ind og skaber en skøn belysning. Dette område bliver hurtigt familiens foretrukne samlingspunkt, hvor I kan nyde hyggelige stunder sammen. I stuen er der ydermere plads til spisebordet, der skaber forbindelse til det åbne og nyrenoveret køkken, som er stilfuldt og tidløst.

Boligen præsenterer sig med 3 lyse og rummelige værelser, der giver plads til familiens behov. 2 badeværelser med gulvvarme i moderne materialer. Det store badeværelse er indrettet med både spabad og bruseniche, imens det andet er indrettet med bruseniche. Til boligen er ligeledes et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, samt opbevaring og sko-og fodtøj.
Boligen indeholder et stort opbevaringsrum og et skur.

Vonsild er kendt for sit gode fællesskab og er særligt velegnet til børnefamilier. Denne bolig er perfekt placeret med kort afstand via stisystemer til både indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og skole. Det er med til at gøre hverdagen nem og praktisk, samtidig med at du kan nyde det dejlige område og den skønne natur. Du er blot en kort køretur til Kolding midtby med skønne cafeer, dejlig natur og fine butikker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solsikkehaven 1 , 6000 Kolding2.495.000 kr.15.851 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.355 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 149 ㎡Grund: 723 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1997Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-20 check den her