Solsikkevej 169, 8700 Horsens

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Meget velholdt og moderniseret ende-rækkehus beliggende i det populære Bankager-kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Dette flotte ende-rækkehus er beliggende i Horsens sydlige bydel i bunden af Solsikkevej på én af de bedste placeringer i kvarteret. Fra ejendommen er der kort afstand til Skole, Føtex, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Desuden er der kort afstand til byens centrum og nem adgang til omfarts- og motorvejen.

Rækkehuset er løbende vedligeholdt og renoveret af de nuværende ejer. Renoveringen omfatter bl.a. løbende udskiftning af de fleste vinduer, hulmursisolering, køkken og nyere badeværelse. Indendøre er væggene pudset i entré, gang, stue og badeværelse og ejendommen er blevet tilsluttet fjernvarme.

Grunden til rækkehuset er større end de øvrige rækkehuse og har således store flise-terrasser på begge sider af huset samt en sydvendt græsplæne. Den sydvendte terrasse er delvist overdækket. Hele herligheden er omkranset af en høj bøgehæk, så man kan opholde sig helt ugeneret i haven og på terrasserne. Til rækkehuset hører en carport med et isoleret skur.

Boligen er indrettet med entré med fliser, fordelingsgang med trægulv, et værelse med faste skabe, flot badeværelse (2 år) med bruseniche og gulvvarme, soveværelse med skabsvæg og parketgulv under tæppet, dejligt køkken-alrum med nyere vinylfliser. Den hyggelige stue er indrettet med en lille kontorplads i det ene hjørne og gulvet er belagt med lyst trægulv. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Desuden et godt bryggers med bordplads og fjernvarme-installation samt udgang til haven.

ET VIRKELIG FINT ENDE-RÆKKEHUS MED EKSTRA PLADS OMKRING – LIGE KLAR TIL INDFLYTNING !…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solsikkevej 169 , 8700 Horsens1.595.000 kr.15.012 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.981 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 100 ㎡Grund: 513 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1977

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x