Solvænget 129, 6870 Ølgod

 

Beskrivelse

Super beliggenhed på lukket børnevenligt vænge.

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/12 – klik på billede –

Her er tale om en skøn 1-plans villa, der fremstår passet og plejet efter alle kunstens regler. Boligen fremstår original og giver dermed dig som køber mulighed for at sætte dit eget præg på boligen.

Boligen er særdeles godt opdelt med et stort spisekøkken med franske døre til den store stue. Tidligere har boligen været indrettet med et ekstra værelse som nu er lagt til stuen. Skøn udestue med højt til loftet og skøn udsigt til haven. Stort soveværelse samt værelse. Dejligt rummeligt badeværelse med både brus og badekar. Bryggers samt kontor/værelse. Boligens indretning gør det både nemt at lave køkkenet større ved at inddrage boligens pæne entre til køkkenet. I netop denne bolig kan du nemt nøjes med én indgang – Den er nemlig yderst rummelig til både overtøj, sko og masser af skabe.

Haven står flot med masser af blomster, buske og frugttræer og med skønne solrige terrasser. Det er en skøn have.

God garage med automatisk port samt et godt værksted til hverdagens sysler.

Vi glæder os til at vise huset frem til jer, der overvejer ny bolig, hvor der er plads til alle.

Hele livet kan leves i Ølgod uden at komme forbi byskiltet. Alt til hverdagen klares i de lokale butikker, fritiden fordrives på stadion, hyggen klares på terrassen og i haven mens børnene får trygge rammer i den lokale skole og børnehave. Og med Fakta, Brugsen og Rema lige i nærheden, mangler man aldrig fløde til kaffen. Hele byen summer af landsbyliv og de 3.860 øvrige indbyggere i byen giver en masse nye kommende venner….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solvænget 129 , 6870 Ølgod995.000 kr.6.995 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.977 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 997 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-29 check den her