Solvangen 8, 7200 Grindsted

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot rødstensvilla i Stenderup-Krogager

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/6 – klik på billede –

Velkommen til Solvangen 8!

?Her finder du en vidunderlig bolig der byder på en både komfortabel og indbydende atmosfære. En 1-plansvilla på 135m2 med en skøn stor have, muret garage og en stor indkørsel og det hele på en stille og rolig villavej i skønne Stenderup-Krogager.

Du bliver mødt af en flot velholdt rødstensvilla og vil med det samme få indtrykket af, at det er en bolig som der er passet på igennem årenes løb. Fra indkørslen kan du nemt komme af med dagens indkøb da du har nem og let adgang til køkkenet. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til resten af husets hjerterum som byder på både stue og en spisestue hvorfra du kan komme ud på husets flisebelagte terrasse. Fra terrassen er der fri udsigt over den store have hvor børn og barnlige voksne kan bruge mange timer på f.eks. boldspil eller anden leg.

I huset finder du også et soveværelse og værelse i nær tilknytning til husets badeværelse. Nuværende ejer har ikke haft behov for yderligere værelser, men står i og mangler ét kan dette nemt opføres i den ene af stuerne.

I fordelingsgangen har du yderligere 2 rum til opbevaring af diverse ting og sager.

Altså får du her en kvalitets bolig med masser af potentiale til familien der ønsker at erhverve sig en ejendom hvor de kan få lov at sætte deres helt eget præg på tilværelsen og med en dejlig stor have.

Fra ejendom kan du gå til både skole og indkøb, ligesom du finder gode busforbindelser fra byens hovedgade.

Har boligen vækket din interesse så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller book en fremvisning og lad os se om det ikke er jeres nye hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solvangen 8 , 7200 Grindsted995.000 kr.6.862 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.554 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 135 ㎡Grund: 1323 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x