Solvej 6, 9500 Hobro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Indflytningsklar villa med kig mod Vester Fjord og natur

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

Her får man et charmerende byhus i Hobro med en yderst populær beliggenhed, med kort til alt, hvad man har brug for i hverdagen – bylivet i gågaden, indkøb, daginstitution, skole, togstation mm. Foruden den centrale beliggenhed får man også en dejlig udsigt ud over byen og Vester Fjord.

Man træder ind i en mindre entre, der ligger i forbindelse med et hyggeligt køkken med lyse elementer fra Vordingborg Køkkenet. Herfra er der direkte adgang til en stor stue, hvor der både er plads til spise- og opholdsafdeling. Fra stue er der samtidig udgang til terrasseanlæg og have. I stueplan finder man også et flot badeværelse, et disp. rum og baggang med udgang til haven.

Fra stuen er der en charmerende spindeltrappe til 1. sal, som byder på et stort repos med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Fra det store rum kan man nyde en skøn udsigt over Hobro by med smukke Vester Fjord i baggrunden.

Bag huset finder man en lettere kuperet have med et dejligt terrasseanlæg og en hyggelig overdækning, hvor man kan finde læ på de køligere sommeraftner. Haven er prydet med højbede, forskellige buske og græsareal. Der er herudover hele to carporte, den ene fra 2019 og den anden i forbindelse til et skur, der giver god mulighed for opbevaring af bl.a. cykler….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solvej 6 , 9500 Hobro895.000 kr.7.920 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.908 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 105 ㎡Grund: 840 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1928

Der er ingen anmendelse på “Solvej 6