Sommervej 40, 9370 Hals

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Sommervej 40, Hou, 9370 Hals

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/11 – klik på billede –

Hyggeligt fristed på en flot naturgrund i Hou
Sommervej 40 i Hou byder på et meget velindrettet sommerhus på 55 kvadratmeter og en naturrig grund med minimale vedligeholdelseskrav i rolige omgivelser. Ejendommen er det perfekte fristed for afslapning og pause fra hverdagen da både hus og grund er meget nemt vedligeholdt. Gennemgående i sommerhuset er stil og materialer holdt i en traditionel og charmerende stil kombineret med flot lysindfald fra ovenlysvinduer og det store vinduesparti mod syd.

Planløsningen byder på to hyggelige soveværelser, et velindrettet alrum med et praktisk IKEA-køkken inklusive opvaskemaskine og smuk træbordplade, en rummelig stue med plads til både spisebord og sofa, et flot badeværelse med lyse materialer og en klinkebelagt bruseniche. Sommerhuset opvarmes af den nyere luft til luft varmepumpe som ubesværet giver en effektiv opvarmning i hele sommerhuset året rundt.

Udenfor kan du nyde den sydvendte træterrasse og en naturgrund med masser af plads til udendørs aktiviteter og solrige stunder. Fra grunden er der gåafstand til en af områdets dejlige badestrande og Lagunen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sommervej 40 , 9370 Hals595.000 kr.10.818 kr/㎡Ejer Udgifter: 979 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 55 ㎡Grund: 1050 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x