Søndergade 57, 5970 Ærøskøbing

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fritidsbolig i den gamle by

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/2 – klik på billede –

Nu er at af de fine eftertragtede og sjældent udbudte fritidshuse til salg, her i et helt igennem charmerende, meget velindrettet og velholdt eksemplar!
Og så med allerbedste beliggenhed i Ærøskøbing, i den helt fredelige ende af den smukke by, lige ved slippen ned til Molestien og det naturskønne område for enden af Bøssehage. Til huset hører skøn vestvendt og solrig gårdhave, og en lille smut op ad gaden finder man de lækre restauranter, isboder og cafeer ja alt er indenfor rækkevidde i gåafstand, også muligheden for en dukkert med de andre morgenfriske lige nede fra bådebroen.
Indenfor i det lille skæve fredede hus fra 1825 finder man et rigtig godt lyst køkken/alrum i den gamle stil med langbord, stengulv, brændeovn og alligevel med alle moderne køkken-faciliteter. Hyggelig stue med kig til gåsetorvet, lys og højloftet rummelig 1. sal med 4 sovepladser + lille sovehems og endda med plads til skrive/arbejdsbord.
Her er der lysindfald fra 3 sider og man kan faktisk se udover vandet fra tagvinduet. I stueetagen er der dejligt flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme, og i gården er der et meget anvendeligt isoleret anneks/sidehus
Skynd dig at komme og se denne perle, vi glæder os til at vise frem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergade 57 , 5970 Ærøskøbing1.695.000 kr.22.013 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.522 kr/mdrFritidsbolig/FritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 80 ㎡Grund: 80 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1825

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x