Søndergade 74, 9370 Hals

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Søndergade 74, Hou, 9370 Hals

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Førstegangsudbud af sommerhus med enestående havudsigt
Velkommen til dette charmerende sommerhus beliggende på en stor naturgrund på 1534 kvm.
Huset er bygget i 1970 og har altid været i samme families eje, hvilket giver det en autentisk og nostalgisk atmosfære. Med sin fantastiske havudsigt og nærhed til naturen er dette sommerhus det ideelle fristed, hvor du kan nyde livets enkle fornøjelser og skabe uforglemmelige minder.
Indenfor byder huset på veludnyttede 60 m2 og består af fordelingsgang til 3 værelser, badeværelse med bruser samt indgang til den store stue med hyggelig spiseplads, sofagruppe og brændeovn. Fra stuen har du adgang til køkken og udgang til den sydvestvendte, overdækkede terrasse. Uanset om du sidder på terrassen, i stuen, køkkenet eller i soveværelset, bliver du mødt af en betagende udsigt til vandet. Det er den perfekte kulisse til at slappe af, lade tankerne vandre og nyde solopgangen og en kop friskbrygget kaffe.
I huset er mange oprindelige detaljer bevaret. Det giver en følelse af historie, der gør dette sommerhus til noget helt specielt. Spisebordet med tilhørende bænk og sofabordet er bygget af træ fra den store naturgrund – og medfølger selvfølgelig i handlen, ligesom de øvrige møbler, som er tidstypiske for 1970’erne.
Den store naturgrund på 1534 kvm giver masser af plads til leg, afslapning og udendørs aktiviteter. Ønsker du at lave shelter og bålplads, hyggelige siddepladser eller skabe din egen legeplads, finder du masser af muligheder her. Du kan også nyde den dejlige natur lige uden for døren, hvor børnevenlig badestrand og åbne engområder byder dig velkommen.
En fin sti overfor huset fører dig ned til vandet, hvor du nemt og bekvemt kan nyde alt, hvad kysten har at tilbyde. Tag en forfriskende svømmetur, byg sandslotte på stranden eller tag en afslappende gåtur langs vandkanten. Mulighederne er uendelige, og de er alle inden for rækkevidde.
Dette sommerhus repræsenterer en sjælden mulighed for at blive ejer af et autentisk og velholdt sommerhus med en betagende havudsigt og en helt fantastisk beliggenhed, hvor du har naturen lige udenfor døren. Tag det næste skridt og oplev det selv, så du kan forestille dig det liv, der venter dig i dette vidunderlige sommerhus. Kontakt os i dag for at arrangere en besigtigelse og start din rejse mod et liv fyldt med sommerglæde og naturoplevelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergade 74 , 9370 Hals1.475.000 kr.24.583 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.938 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 60 ㎡Grund: 1534 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1970

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x