Søndergårdsmark 4, 7900 Nykøbing M

7900 sondergardsmark 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

FLOT OG VELHOLDT LANDSTED MED PLADS TIL HELE FAMILIEN

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/4 – klik på billede –

Søndergårdsmark 4 byder på en nydelig ejendom, der på alle måder er klar til at rumme en ny familie. Her er alle muligheder åbne for jer, der søger et sted, som både kan være hjem for familien og jeres hobbies!
Med en beliggenhed i frie omgivelser og med kun 1,5 km til velfungerende Sejerslev by, får I det bedste fra begge verdener. Her får man nemlig flotte, rolige omgivelser samtidig med at man ikke går på kompromis med afstanden til hverdagens faciliteter. Populær skole, børnepasning, fritidsaktiviteter, indkøb, bager m.v. er i Sejerslev by. Det naturskønne Ejerslev Havn, hvor der er et fantastisk havnemiljø med unik natur og spisested, er også indenfor kort afstand. Ligesom al den smukke natur, som Nordmors er kendt for, kan nås på blot få minutters kørsel. Her får I altså en beliggenhed, der er omgivet af enestående og varierende natur og samtidig har I hverdagsfaciliteterne ganske tæt på.
Stuehuset byder på 254 m2 bolig, primært i ét plan. Dog med to værelser i tagetagen. Hertil kommer 53 m2 muret garage med elport, samt 176 m2 udhus – et godt udhus, som kan anvendes til utallige muligheder. Evt. liberalt erhverv, gildesal, værksted, opbevaring eller noget helt andet – det er op til jer. Boligen er opført i 1926 samt til-/ombygget i 2001. Huset er bygget i røde sten med sort tagbelægning og har eternittag. Stuehuset er løbende og fremtræder generelt i god stand. Ejendommen har en hyggelig atmosfære og man føler sig hjemme – der er en særlig stemning og ro på stedet.

Indretning: Entré kombineret med bryggers og fordelingsgang med masser af plads og skabsarrangement. Herfra adgang til fire store værelser samt adgang til husets store badeværelse i lyse og pæne materialer. Et badeværelse med både brus og badekar og en masse skabsplads, så her er plads til hele familien. Derudover stort og åbent køkken i forbindelse med alrum, hvor rummelighed igen er nøgleordet. Her er god plads i det fine køkken, som er i lyse og gedigne materialer. Og her er god plads til at indrettet spiseplads. Herfra adgang til husets udnyttede tagetage med to værelser. Stor rummelig stue med plads til sofagruppe, hyggehjørne og en ekstra spiseafdeling, hvis man ønsker dette. Flere steder fra husets rum er der udgang til enten gårdmiljø eller skønne terrassemiljøer, som peger mod alle verdens hjørner. Et godt og gedigent stuehus, hvor I kan pakke tingene ned og rykke direkte ind.

En flot grusbelagt gårdsplads med flisebelagt terrasse er det første, der møder Jer og byder Jer velkommen – hvem ønsker ikke at komme hjem til en nydelig gårdsplads? Den i alt 2.329 m2 store grund omkranser huset og I har den skønneste have, som primært er anlagt i græsplæne og med enkelte bede og buske til at skabe den rette havestemning. Matriklen rummer flere nydelige terrassemiljøer, så I altid kan finde læ og sol. Her har sælger formået at skabe en nydelig have, hvor der er minimum af vedligeholdelse, så I blot kan sætte Jer godt til rette på terrassen og nyde den storslåede udsigt.

Et skønt og særligt sted, hvor du med garanti vil blive tryllebundet fra dag 1.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergårdsmark 4 , 7900 Nykøbing M1.095.000 kr.3.571 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.604 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 254 ㎡Grund: 2329 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2007-12-17 check den her

Søndergårdsmark 4, 7900 Nykøbing M

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Landstedet til hele familien

Flot og charmerende nedlagt landbrugsejendom i udkanten af Sejerslev melder klar til at huse en ny familie.Kan man få for meget plads? Næppe – her er stedet med en masse af dette. Her er højt til himmelen og gode udfoldelsesmuligheder såvel inde som ude.Stuehuset byder på 254 m2 bolig primært i 1 plan samt 2 værelser i tagetagen. Hertil kommer 53 m2 muret garage m/elport samt 176 m2 udhus. Hvad enten det er den pladskrævende hobby eller mindre erhvervsvirksomhed – så er mulighederne til stede her.Der er en dejlig sammenhæng i boligen. Kendetegnende for huset er rummene har rigtig gode størrelser – så intet virker klemt inde på nogen måde.Indretningsmæsssigt kan boligen i stueplan beskrives sådan: Bryggers/entré med oceaner af plads til lidt af hvert heruder et grovkøkken, 3 store værelser, soveværelse, badeværelse med både bruser og badekar. Dejligt lyst køkken/alrum med muret bue til stuen. Tagetagen byder på 2 værelser. Ydermere er der flere gode solterrasser – ja næsten én i hvert verdenshjørne, så på de gode dage er det altid muligt at få en pause akkompagneret af en kop kaffe.Ejendommen er højt beliggende. Fra grunden er der et flot kig over landskabet og Thisted Bredning. Også det meget kendte og populære Hanklit samt Ejerslev Havn ligger indenfor kort afstand.Den nordlige del af Mors er meget smukt og har en enestående natur. Her får du adgang til mange storslåede naturoplevelser.Yderligere bonusinfo: Tæt på skole (friskole), indkøb og busforbindelse lige udenfor døren….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergårdsmark 4 , 7900 Nykøbing M1.195.000 kr.3.897 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.341 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 254 ㎡Grund: 2329 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1926