Søndervang 2, 7160 Tørring

7160 sondervang 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt etplans villa med solcelleanlæg

Ikke langt fra skole, børnehave og idrætshal m.v., og med kun 13 minutters kørsel til Vejle centrum, finder du denne skønne etplans villa på 146 kvm.
Villaen byder på bryggers, viktualierum, spisekøkken, fordelingsgang, 2 værelser, dobbeltværelse (kan opdeles til 2 værelser igen), badeværelse med gulvvarme, gæstetoilet samt stor vinkelstue med pejs og udgang til terrasse. Der er i øvrigt fremført fjernvarme til udvendig side af bryggerset, hvis man på et tidspunkt ønsker tilslutning.
Til villaen hører en overskuelig og nem have.
I Ølholm finder du bl.a. en velfungerende folkeskole, børnehave, stordagpleje, idrætshal, stadion, flere forskellige legepladser og grønne områder. Der er velfungerende offentlig transport og et nyere forsamlingshus, som blev opført da skolen blev renoveret. Der er desuden kort afstand til den skønne natur ved kæret. Ølholm er kendt for et godt foreningsliv.
Indkøb fortages i Tørring som blot er få minutters kørsel fra huset. Tørring byder på et velfungerende handels-/byliv, hvor der er et stort indkøbstorv, folkeskole til 10. klasse, gymnasium, svømmehal og meget mere.
Her er tale om en rigtig familievilla i et virkelig godt kvarter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndervang 2 , 7160 Tørring1.165.000 kr.7.565 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.829 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 146 ㎡Grund: 830 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x