Søndervej 6, 7950 Erslev

7950 sondervej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

HYGGELIG VILLA TIL DEN PLADSKRÆVENDE FAMILIE

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/4 – klik på billede –

Skal jeres nye hjem være en vedligeholdt villa med masser af plads og en beliggenhed i en super god landsby, så er Søndervej 6 lige noget for jer.

Her kommer I til at bo på en villavej i velfungerende Ø. Jølby. Her er alt simpelthen i gåafstand – folkeskole, friskole, daginstitution, indkøb, sportshal, spisesteder og meget mere. Desuden er der gode busforbindelser flere gange i timen mod bl.a. Nykøbing og Thisted, ligesom der er skov og grønne områder lige uden for byskiltet. Så ønsker I at bo tæt på alting, så er dette lige stedet!

På Søndervej 6 venter der jer en villa med i god stand med masser af plads. Huset er løbende renoveret og vedligeholdt og præsenterer sig utrolig flot med røde sten, sort eternittag og hvide vinduer. Foran huset findes en utrolig skøn og velholdt forhave mes blomstrende bede og små gangsystemer. Herfra kan I tilgå husets fordør. På husets østvendte side finder I et stort udhus på 110 m2, som i dag fungerer som garage, værksted og opbevaring. Ligesom der også her er fundet plads til husets bryggers. Herfra kan du også tilgå husets store, vestvendte terrasse, som nærmest kan karakteriseres som en gårdhave. Her er virkelig hyggeligt på den flisebelagte terrasse, og man kan rigtigt nyde de varme måneder i de forskellige hygge- og læ kroge. Også baghaven oser af haveliv med masser af bede, buske og blomster og I kommer til at føle, at I har jeres egen lille oase. En virkelig skøn grund, der er helt ugeneret og opfordrer til mange timers fornøjelse for alle i familien.

Boligen rummer 165 m2 fordelt på 110 m2 i stueplan og 55 udnyttede m2 på 1. sal. Villaen er løbende vedligeholdt og står generelt rigtig pænt. Der er overalt i huset en utrolig god atmosfære, hvilket I med det samme vil fornemme, når I træder indenfor.

Indretning: Velkommen til. Husets store entré er klar til at tage imod jer. Her er skabe, trappe til 1. sal og desuden også god plads til familiens sko og overtøj. Fra entréen er der adgang til et rigtig fint og lyst badeværelse med brus og vaskearrangement lyse materialer. Boligens køkken rummeligt og ligger i forlængelse af stuen – så søger man køkkenalrum, er der måske en oplagt mulighed her. Stuen er et skønt og lyst rum og her er der plads til hele familien. Her har I plads til både at indrette jer med spiseafdeling og sofagruppe og I kan herfra rigtigt nyde udsigten ud igennem udestuen, som tiltrækker masser af lys og videre ud i den hyggelige gårdhave. Derudover rummer stueplan to værelser samt en lille baggang ved siden af køkkenet, der åbner op til husets store udestue. Udestuen giver de perfekte rammer til at forlænge sommeraftenerne, så selv på de lidt køligere dage kan I sidde lunt og tørt. Udestuen kan indrettes til mange forskellige formål – det er helt op til jer – men én ting er sikkert, her kan I få mange hyggelige stunder. På 1. sal er fin repos, skønt soveværelse med skabe, aktivitetsrum samt endnu et værelse. Her kan I nemt indrette et tredje værelse, hvis I ønsker dette, ved at stille en let skillevæg op i aktivitetsrummet.

En hyggelig villa, som er klar til at huse en ny familie!

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndervej 6 , 7950 Erslev895.000 kr.6.055 kr/㎡Ejer Udgifter: 993 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 165 ㎡Grund: 588 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1913Sidste tilstandrapport er fra: 2023-08-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x