Sorøvej 5, 4291 Ruds Vedby

4291 sorovej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot bolig der ligge lunt i svinget

Velkommen til Sorøvej 5 i Ruds Vedby.

Denne bolig har måske på papiret ikke de fleste boligkvm., men tag indenfor, så skal vi vise jer, at her faktisk er plads til hele familien, uden at gå på kompromis med pladsen!
Med en central placering let tilbagetrukket fra Sorøvej, kan I her nyde gavn af nem og bekvem adgang til at komme rundt i byen. Huset har i de senere år fået en ordentlig tur og fremstår nu med gode detaljer, et flot køkken-alrum og nogle gode værelser, og så har vi ikke en gang været i den meget brugbare kælder endnu! Her har vi en god garage og to gode disponible rum, et lille rum samt et godt fyrrum/vaskerum. Værd at bemærke, er, at alle rum i kælderen er tørre bl.a. fordi, huset ligger så højt, som det gør.

Her har I mulighed for at gøre et rigtig godt køb, så skynd jer at komme forbi inden andre får samme interesse.

Boligen indeholder: Entré/fordelingsgang der har adgang til tre værelser og badeværelset, gangen ender i køkken-alrummet, hvor vi også har sofastuen. Denne indretning gør, at hele familien nemt kan være samlet i dagligdagen.
I kælderen har vi en gang der giver adgang til to gode disponible rum/værelser, et mindre åbent rum, et godt vaskerum/fyrrum samt en garage.

Udenfor har vi en god indkørsel og en god have samt en terrasse, som man kan gå ud på direkte fra køkkenet.

Ruds Vedby er blandt andet kendt for sit årlige borgspil som Vedbygård danner rammerne om, samt et godt sammenhold der vokser igennem det voksende foreningsliv. Ruds Vedby ligger på Midtsjælland kun 20 min fra Slagelse og 18 min fra Jyderup og med denne placering har du nem adgang til både Holbækmotorvejen og Vest motorvejen. Byen er også kendt for det aktive foreningsliv, og hvor folk er mere end villige til at hjælpe til. Byen er i løbende udvikling og har både indkøbsmuligheder, smørrebrødsforretning, skole og daginstitutioner, friluftsbad og stort set alt hvad man har behov for i dagligdagen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sorøvej 5 , 4291 Ruds Vedby895.000 kr.6.416 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.495 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 98 ㎡Grund: 557 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2023-04-27 check den her

Sorøvej 5, 4291 Ruds Vedby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velindrettet villa centralt i Ruds Vedby

Centralt i Ruds Vedby ligger den villa, som nu kan blive jeres hjem. Ejendommen har 98 m2 i stueplan og yderligere 98 m2 i den store kælder. Hernede venter jer fire disponible rum, ligesom garagen også er integreret i kælderniveauet. Videre har stueetagen fire værelser, et badeværelse samt et åbent opholdsrum. I hjemmets ene ende er køkkenet og stuen samlet i én herlig forening, hvilket gør det muligt for jer at være i hinandens selskab på tværs af madlavning, samtaler og afslapning. Rummet er l…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sorøvej 5 , 4291 Ruds Vedby995.000 kr.7.027 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.676 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 98 ㎡Grund: 557 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1967