Sortebærvej 8, 6990 Ulfborg

Vedersø, sortebaervej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt fritidshus i Vedersø Klit

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

Dejligt og særdeles velholdt fritidshus beliggende på lettere kuperet naturgrund, i naturskønt område med under 1 km. til Vesterhavet og ikke langt fra Husby Klitplantage med mange gode gå- og cykelruter. Vedersø Klit er et af de smukkeste områder langs den Jyske Vestkyst med bl.a. kilometervis af hvid sandstrand.

Huset er opført i røde teglsten med stråtag fra 2008 og sortmalet trævinduer. Omkring huset byder der sig flere hyggelige kroge og gode terrasser, både mod syd og øst. Dertil et udhus, ligeledes opført i røde teglsten og stråtag.

Indrettet med entre – Køkken/alrum i åben forbindelse til hyggelig opholdsstue med loft til kip med synlige bjælker, plankegulv, brændeovn fra 2008 og udgang til dejlig træterrasse. Ved spisepladsen i køkkenet er der mulighed for at skimte klitterne i horisonten. Soveværelse, 2 værelser med køjeseng og lille skrivebord – badeværelse med bruseniche.

Huset bliver opvarmet via varmepumpe.

Mulighed for hurtig overtagelse så man kan nå at nyde noget af sommeren i dette hyggelige sommerhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sortebærvej 8, 6990 Ulfborg1.645.000 kr.22.534 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.616 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 70 ㎡Grund: 1887 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1984

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x