Sortedam Dossering 41D 4-th, 2200 København N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar lejlighed med sublim beliggenhed på 4.sal og smuk udsigt til søerne

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/4 – klik på billede –

INDRETNINGEN: Yderst attraktiv beliggende 2V med et unikt lysindfald og udsigt til søerne. Lejligheden indeholder en rummelig fordelingsentré med indbyggede skabe. Lækkert velholdt spisekøkken fra 2016 med corianbordplader og alt i hårde hvidevarer af mærket Siemens. Østvendt soveværelse med indbygget skab og charmerende udsigt til nyrenoverede byhuse og grønt område. Badeværelset fremstår pænt og velholdt med væghængt toilet, stor bruseniche og vindue. Stuen ligger perfekt for lys og sol, herfra er der adgang til sydvestvendt altan, hvor der er udsigt til Sortedam Søen.

Lejligheden fremstår i 100 % indflytningsklar stand – én rigtig god lejlighed med fantastisk beliggenhed og en optimal planløsning.

Velkommen til !

EJENDOMMEN: Velholdt ejendom fra 1963, som består af 69 boliger og 4 garager. Til lejligheden medfølger brugsret til kælderrum, fællesvaskeri, tørrerum, dørtelefon, cykelkælder,
elevator og YouSee grundpakken, som er inkl. i fællesudgifterne. Ejendommen er naturligvis indrettet med elevator. Der er ca. 25 gratis parkeringspladser og dertil de pladser foran bygningen der deles mellem ejendommens beboere og gæster. Sydvendt for enden af ejendommen mod søen fælles græsplæne med grillplads.

KVARTERET: Chamerede og rolig blind gade lige ned til Sortedamssøen. Kvarteret har en spændende blanding af hyggelige caféer, specialbutikker og afslappende omgivelser. Ligeledes kort afstand til Nørreport station. Dette område er det mest attraktive område på Nørrebro.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring.

Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sortedam Dossering 41D 4-th, 2200 København N3.795.000 kr.63.250 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.809 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 60 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1963