Søvej 2A, 4700 Næstved

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Et drømmehjem for den pladskrævende familie

Over 300 brugbare etagemeter – ja, I hørte rigtigt. Denne villa i Næstved er et sandt drømmehjem for jer, der søger en bolig, hvor familielivet kan nydes til fulde. Med et opholdsmiljø i XL-størrelse må I nok forvente, at mange højtider bliver afholdt hos jer, ligesom havens solrige træterrasse med stor sandsynlighed vil blive et elsket samlingssted for sommerfesterne. Ejendommen fremstår med flot, nymalet facade og rødt tegltag. Udover opdateringen af facaden er der i 2023 lagt nye gulve, og kælderen er renoveret. Det skal endvidere fremhæves, at her er Genvex-anlæg, og at størstedelen af boligen har gulvvarme. Inden døre byder stueplanet som nævnt på en imponerende opholdsafdeling, der udgøres af et køkken og to stuer. Samtlige rum har udgang til terrassen, og i den ene stue er der fritliggende bjælker og åben etageadskillelse til førstesalen – en virkelig lækker detalje. Foruden et badeværelse og en entré indeholder stueplanet to gode værelser. Sidstnævnte suppleres af yderligere to store værelser på førstesalen, der tillige inkluderer en møblerbar repos og endnu et badeværelse. Det ene værelse heroppe er indrettet med et smart walk-in-closet, og i det andet værelse er der en fin vindueskarnap. Den tørre kælder har separat indgang, og her får I tre store rum, som kan benyttes til talrige formål. Etagen har desuden et teknikrum og et vaskerum. I den overkommelige have er det klart den dejlige træterrasse, der løber med opmærksomheden. Terrassen er anlagt næsten hele vejen rundt om huset, så her er sol fra morgen til aften. Afslutningsvis medfølger der både en carport og en garage, hvis tag også er fra 2023. Ejendommen ligger på en lukket vej, tæt på bymidten og Lille Næstved Skole. Fra adressen er der ligeledes kort afstand til den skønne natur ved Susåen og Herlufsholmskoven….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvej 2A , 4700 Næstved2.998.000 kr.11.145 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.996 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 221 ㎡Grund: 838 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1935

Søvej 2A, 4700 Næstved

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Masser af plads – Tæt på centrum og skov

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/4 – klik på billede –

På en lille lukket vej, centralt beliggende i Næstved, med gåafstand til alt hvad du har brug for i din hverdag. Uanset om det gælder alle de forskellige muligheder som centrum byder på at spisesteder, cafeer, kulturelle tilbud og indkøbsmuligheder. Eller du ønsker et frirum som en gå- eller løbetur langs Susåen i Herlufsholmskoven kan give dig. Har du skolesøgende børn er boligen beliggende i Lille Næstved skoledistrikt, som er en af mest attraktive skoler i byen. Her er også både vuggestue og børnehave.

Ejendommen på Søvej 2A rummer 221 m2 bolig fordelt i 2 plan og 110 m2 meget anvendelig kælder. Fremstår i gråmalet facade og har rødt tegltag. Opvarmning via fjernvarme.

Indeholder: Stor rummelig entré. Godt børneværelse. Den første af 2 sammenhængende stuer, som begge er over 30 m2. Den her, har delvist loft til kip med synlige bjælker og på det højeste sted, er der næsten 5 meter til loftet. Trappe til 1. salen og dobbelt døre, vendt mod terrasse, den anden stue og køkken. Den anden stue har 2 x dobbeltdør mod haven og er i åben forbindelse til køkkenet, som har hvide elementer. Herfra er der nedgang til kælderen og udgang til det fri, og adgang til garage. Tilbage i den første stue, er der adgang til en lille afdeling med gang, bad og værelse.

På 1. sal bliver du først mødt af den store åbne repos, med delvist kig ned i stuen. Her er også 2 ovenlys. Etagen rummer desuden 1 badeværelse og 2 kæmpe værelser. Flere steder, er der flot kig over byens tag mod centrum fra 2 kviste.

De 110 m2 kælder byder på: Nedgangsrum. Lille disponiblet rum. Meget stort byggers samt yderligere 2 sammenhængede rum, eventuelt som gildesal eller aktivitetsrum. Endelig 1 stort rum, til opbevaring, dette rum har ikke vinduer.

Garage fra da ejendommen blev opført i 1935 samt elegant smart og moderne dobbelt carport med glastag.

Nem og enkelt anlagt have med græsplæne. Kæmpe stor træterrasse som breder sig på 3 sider rundt om huset.
God bred hæk mod Slagelsevej som giver en god afskærmning.

Hvis du har brug for en stor og rummelig ejendom, centralt beliggende i Næstved, så bør du ligge næmere på denne bolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvej 2A , 4700 Næstved2.995.000 kr.11.134 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.989 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 221 ㎡Grund: 838 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1935

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x