Søvej 3, 7362 Hampen

7362 sovej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Er man håndværker-typen som søger en ejendom med potentiale for renovering?

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/3 – klik på billede –

Er man håndværker-typen som søger en ejendom med potentiale for renovering?
Enten til personligt brug eller til udlejning, så har man her mulighed for at erhverve sig en billig ejendom til formålet her!
Ejendommen er opført i 1952 i mursten og har et grundareal på 1025 kvm. – med en beliggenhed hvor der er kort afstand til store skovarealer og Hampen Sø.
Ejendommen har et boligareal på 81 kvm. fordelt på 49 kvm. i stueetage og 32 kvm. på 1 sal. Derudover er der et kælderareal på 49 kvm.

Ejendommen er indrettet med entré, hvorfra man har adgang til spisestue og videre herfra køkkenet. Fra entréener der gæstetoilet.
1. salen er indrettet med godt stort værelse, og tilhørende mindre værelse.
I kælderen er badeværelset, fyrrum og disponibelt rum.

Denne ejendom byder på en investeringsmulighed til en fordelagtig pris, hvor renovering og istandsættelse kan kombineres med den bekvemmelighed, der følger med en ugeneret beliggenhed i Hampen.

Fakta om ejendommen:
Ejendommen varmes op med olie.
Kælder på ligeledes 49 kvm. er registreret som et kælderareal, selvom der kan være beboelseslignende indretninger.
Vinduer i stueetagen er skiftet for ca. 15 år siden.

Området:
I Hampen by forefindes yderst velfungerende vuggestue, børnehave samt SFO når børnene kommer med skolebus fra evt. Nørre Snede skole eller Gludsted friskole. Stor hal med flere ugentlige aktiviteter. Glemmes må ikke den storslåede natur der ligger tæt ved – her bør nævnes Hampen sø med stort skovområde til. Mulighed for gåture om søen, skovlegepladsen for de små, hundeskovene, samt masser af natur til løbeturen eller for cykelentusiasten. Et virkelig skønt sted for naturmennesker. Der kan nævens at der fra Hampen er 7 km til Ejstrupholm og 8 km til Nørre Snede. Fra Nørre Snede er der gode busforbindelser til både Silkeborg, Horsens, Herning og Vejle. Fra Hampen er der 25 km til Silkeborg, 40 km til Horsens, samt 22 km til Ikast. Hampen ligger i umiddelbar nærhed til naturskønne omgivelser som Hampen Sø og Palsgaard Skov – her er du i nærheden af rige muligheder for skønne gå-/cykelture ex. naturstien Den Skæve Bane og rundt om Hampen Sø og på alle de markerede ruter i Palsgård skov….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvej 3 , 7362 Hampen1.695.000 kr.9.004 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.572 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 81 ㎡Grund: 1025 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1952Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-24 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x