Søvejen 29, 6900 Skjern

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Et rigtigt godt bud på en familievilla på en dejlig beliggenhed i Rækker Mølle

I Rækker Mølle ligger denne rummelige og familievenlige villa – oplagt til en børnefamilie. Byen har idyllisk mølledam, Rækker Møllegård med en smuk og parklignende have, skole til og med 6. klasse, børnehave, idrætshal og i det aktive og trygge lokalsamfund arrangeres der aktiviteter for alle aldre.

Villaen er løbende vedligeholdt og forbedret, bl.a. opført med 1. sal samt døre og vinduer udskiftet i 2002 og garage fra 2011.

Indretning: Mindre forgang med klinker og baggang med vaskefaciliteter samt gasfyr. Soveværelse med skabsvæg. Fordelingsgang med garderobe, opgang til 1. sal og udgang til haven og bagsiden af huset. Pænt badeværelse med bruseniche og nyt inventar. HTH køkken i birk med hjørnebænk. Lysrig vinkelstue med kig til gaden og udsigt over have og åbent markareal med besøg af rådyr og fasaner. Gulvvarme i alle rum på nær forgang og soveværelse.
Den optimalt indrettede 1. sal er med repos, som er oplagt til sofakrog, kontor, spillehjørne eller kreasted. Tre gode værelser med skabe. Mindre toilet og stort soveværelse med indhak med skabe til garderoben.

Haven er på 955 overskuelige og nemme kvadratmeter – fordelt på have og flisebelagt indkørsel og terrasseareal. Garagen er med elport og to døre, værksted og plads til opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søvejen 29 , 6900 Skjern1.195.000 kr.6.055 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.442 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 192 ㎡Grund: 955 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x