Springvandspladsen 4, 9560 Hadsund

9560 springvandspladsen 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rummelig og veldisponeret ejendom, med et utal af muligheder!

Velkommen indenfor i denne skønne bolig som er beliggende i dejlige omgivelser. Der er fra ejendommen kort afstand til indkøb i form af Meny, bager og slagter. Hver eneste vinkel af villaen afspejler en knivskarp arkitektur, men flytter I fokus fra den smukke bygning, møder I måske endnu mere at tabe kæben over. Huset er beliggende ved siden af Als smukke bysø og byen torv.
Det er et fantastisk sted, at falde til ro efter en travl og hektisk hverdag. Med andre ord, her er besjælet med en helt unik stemning, som kun kan mærkes ved selv at stå der.
Det charmerende køkken fra HTH giver gode betingelser til hjemmets kok, og der er skabt åben forbindelse til den lyse stue. Her kan I snildt placere spisebordet foran vinduet, så der kastes et smukt skær over jeres middag. I finder ligeledes plads i den store stue til et sofaarrangement, som kan indtages til afslappende stunder, hvor brændeovnen kan nydes til fulde. Ydermere byder stueetagen på to værelser, et pænt badeværelse med bruseniche, et gæstetoilet samt en rummelig entré med adgang til kælderen.
Kælderen fremstår i rigtig god stand og bidrager grundet sin gode atmosfære med mange ekstra brugbare etagemeter. Her er en god loftshøjde og pæne overflader på vægge og gulve. Især er det ene store disponible rum værd at bemærke, og er oplagt som teenage-afdeling eller gildesal. Endvidere findes her bl.a. bryggers, viktualierum og tre finde disponiblerum.
Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse, hvor du kan sidde hel i fred og nyde den skønne have. Villaen giver gode muligheder for at sætte sit et præg og danne ramme og jeres familieliv!
Her får I med andre ord en særdeles charmerende bolig med en attraktiv og central placering. Velkommen!
Område: Als er en lille og hyggelig landsby ved Kattegats kyst, der trods sin beskedne størrelse rummer rigtig meget. Vi kan fremhæve god skole (0-9 klassetrin), fine pasningsmuligheder, et sundt foreningsliv, flot multibane, fine indkøbsmuligheder og billig fjernvarme. Ligeledes er den skønne natur også værd at nævne.
Fra byen er der ikke mere end godt 10 min til Hadsund som er bindeledet mellem Kronjylland og Himmerland. Hadsund by er en dejlig handelsby med masser af mulighed for indkøb af enhver slags og masser af aktiviteter for alle.
Vi kan bl.a. nævne et velfungerende foreningsliv, svømmehal, flot ny skole (0-10 klassetrin), lystbådehavn, motionscenter, butikscenter, gågade, kulturhus med biograf og meget mere. Derudover er der heller ikke andet end ca. 5 km til Øster Hurup som er en skøn by med Kattegats bedste og mest børnevenlige sandstrand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Springvandspladsen 4 , 9560 Hadsund995.000 kr.5.528 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.755 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 124 ㎡Grund: 482 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1958Sidste tilstandrapport er fra: 2021-06-04 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x