Stadionalle 15, 6900 Skjern

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Nyrenoveret villa, hvor der ikke er gået kompromis med materialevalget

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/3 – klik på billede –

Med idrætsanlæg og skole, som de nærmeste naboer finder du denne nyrenoverede villa i Borris by. I Borris findes et aktivt foreningsliv, hvor de sammen løfter i flok. Hallen rummer mange aktiviteter f.eks.håndbold, fodbold og badminton. Skolen har klassetrin fra 0. til 6. klasse samt tilnyttet SFO. Derudover er der også dagplejere og daginstitutioner. Dagligvarebutik er også at finde i byen. Tæt på ligger den skønne Skjern Å, som snor sig i de naturrige omgivelser.

Centralt i Borris ligger denne etplans villa, hvor der ikke er gået på kompromis med materialevalget. Bla. kan nævnes udskiftning af kloakrør, nyt KVIK køkken, nye Velfac vinduer, nylagt stor indkørsel og ny luft til varme anlæg.
Villaen er sat i stand fra top til tå, hvor der er nylagte gulve med gulvvarme, troldtektlofter og spot i alle rum. Med andre ord så er alt nyt indenfor – taget er ikke skiftet.

Husets samlingspunkt er køkken/alrummet, som ligger i forlængelse af stuen. Her kan børnene fordybe sig i lektierne, mens forældrene er lige ved hånden. Køkkenet har masser af skabsplads samt bordplads, så familien nemt kan samles i køkkenet. Masser af lysindfald i både stue og køkken, her er der ydermere udgang til både indkørsel og have.
Tre gode og funktionelle værelser med skabsplads. Soveværelse med masser af skabsplads og godt lysindfald. Stort klinkebelagt badeværelse med dobbelt bruser, stort spejl med lysfunktion samt håndklædetørrer. Entreen fungerer som bryggers og er med klinker og vask. Her er teknikskab til gulvvarme, varmeanlæg og installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Overdækket carport, i forlængelse af carport kan etableres et værksted eller opbevaringsrum til enten cykler eller haveredskaber. Her er også udgang til baghaven.

Med i prisen følger også en nyplaneret have, hvor der engang i foråret skal såes græs.

En villa der er indflytningsklar og som absolut skal ses….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stadionalle 15 , 6900 Skjern1.495.000 kr.10.603 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.367 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1975

Der er ingen anmendelse på “Stadionalle 15