Stationsvej 37, 7361 Ejstrupholm

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

2. plans villa med central beliggenhed i Ejstrupholm

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/5 – klik på billede –

Villaen er 146 kvm. bolig fordelt på henholdsvis 92 kvm. i stueetage og 54 kvm. på 1. sal. Villaen er opført i 1938 og ombygget i 1978.
Villaen er beliggende på 687 kvm. grund med syd vendt terrasse og lukket have. Grunden er indrettet med hyggelig have med godt terrassemiljø hvor solen er det meste af dagen.
Derudover er der tilhørende carport på 28 kvm.

Villaen er indrettet med forgang, hvor der dels er adgang til 1. salen, stue og badeværelse. Badeværelset er indrettet med rustikt mørkebrunt skabsarrangement og hvide klinker på gulvet og op ad væggene. Derudover tilhørende bruseniche og stor hvid skabsvæg.
Stuen er todelt, med henholdsvis den ene del som ligger i forbindelse med køkkenet. Den anden del er tv stue hvor der heraf er adgang til soveværelset som vender ud mod haven.
Der er i stue og køkken massivt trægulv.
Køkkenet er indrettet med vinkel, og udsigt til haven. I køkkenet er der mindre spiseplads og nedgang til mindre kælderareal, som nemt kan anvendes som spisekammer.
Fra køkkenet er der stort dejligt bryggers, med god plads til at have overtøj og flyverdragter hængene, samtidigt med at der er god plads til vasketøjet. Fra bryggers er der udgang til haven.
På 1. salen er der 3 gode værelser, som alle er med hvidt trægulv. Herudover forefindes der badeværelse med klinker på gulvet, skabsarrangement i træ og badekar.

Fakta om ejendommen:
Ejendommen varmes op med fjernvarme-
Der er gulvvarme på badeværelset i stueetage samt soveværelse.

Området:
Beliggende i Ejstrupholm, som er en aktiv by med stærke fællesskaber omkring skole, hal og forskellige foreninger. Byen ligger i god køreafstand til flere driftige omegnsbyer, blandt andet Brande, Herning, Horsens, Vejle og Billund, så der er gode muligheder for pendlere. Ejstrupholm er smukt beliggende i det midtjyske ved Ejstrup Sø og nær ved både Nørlund og Gludsted Plantager. I Ejstrupholm er der mulighed for dag­lig­va­re­ind­køb, og der er flere andre butikker og handlende i byen. Ejstrupholm Skole går op til 9. klasse og der er SFO mulighed. Derudover nyere børnehave med mulighed for vug­ge­stu­e­plad­ser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stationsvej 37 , 7361 Ejstrupholm645.000 kr.5.079 kr/㎡Ejer Udgifter: 871 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 146 ㎡Grund: 687 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1938Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-15 check den her

Stationsvej 37, 7361 Ejstrupholm

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende villa i Ejstrupholms hyggelige og naturskønne omgivelser

I den gamle stationsby Ejstrupholm finder I denne charmerende villa, der byder på flere spændende indretningsmuligheder samt et dejligt og helt ugeneret udemiljø. Villaen ligger i rolige omgivelser med nem adgang til byens fornødenheder og de omkringliggende handelsbyer, og samtidig bor I tæt på storslået natur, som giver huset ekstra herlighedsværdi.Fra adressen har I kun få minutters gang fra Ejstrupholm Skole, byens sportshal og børnehus, og samtidig har I kun 200 meter til den lokale Spar købmand. På få minutter kan I ligeledes gå til byens smukke lystanlæg med multibane, MTB-bane og legeplads, og lige på den anden side af anlægget har I Ejstrup Sø, der indbyder til rolige spadsereture i uspoleret natur. I øvrigt har I kun mellem 20-30 minutter til henholdsvis Ikast, Herning og Silkeborg.Villaen er løbende vedligeholdt, og dens rustikke look og dens særlige atmosfære er velbevaret. Samtidig har den en fin planløsning, som gør det let at lave to lejemål. Begge etager har nemlig eget badeværelse, og det ene af den øvre etages tre værelser kan desuden snildt laves om til et tekøkken. I stueplanet er der endnu et værelse med en rustik murstensvæg, der går igen i det hyggelige spisekøkken, og herudover får I to stuer en suite samt en entré og et velfungerende bryggers med egen indgang.Udenfor venter jer en ugeneret have med et fint drivhus samt et hyggeligt terrassemiljø, der får sol det meste af dagen. På grunden er der også en garage med et skur, og der er flere parkeringsmuligheder langs med huset samt på den offentlige parkeringsplads lige overfor. Velkommen til Stationsvej 37…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Stationsvej 37, 7361 Ejstrupholm1.295.000 kr.9.056 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.447 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 146 ㎡Grund: 687 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1938